Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Проблем с бутони на прозорците.

papopapi1

Recommended Posts

Здравейте, имам проблем с панела на бутоните за прозорци и заключване то. Отвориш прозорците, не искат да се затварят. Натискаш бутона за заключване, не се чува нищо и не заключва, а бутона за отключване при натискане щрака. Та

проблема в панела на бутоните ли е или в някой друг компонент. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вероятно е повреден модула, но е възможно да имаш електрически проблем. пробвай с друг модул и ще разбереш най-бързо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Веднъж съм правил операция на тоз панел - сваляш панела , разглобяваш го и хубаво почистваш платката и гумичките на бутоните с вода и сапун. Оставяш да изсъхне , сглобяваш и ако имаш късмет всичко ще работи .. в противен слчай се ориентирай към нов панел.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам бутоните (ще ги потърся при нужда), само копчето за шофьорският джам е счупено. 

Ако искаш мога да го потърся и да ти го дам за проба. 

Ако е в бутоните е лесният, бърз и евтин вариянт. Моят го купувах от автобим преди години, цена не помня. Бутоните са за няколко марки и лесно се намират.

Пробвай с измиването на платката както са писали по горе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос. Признавам че не съм гледал добре панела, но как се сваля? Трябва ли да се сваля кората на вратата или от дръжката се вадят. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само пастмасата над бутоните, утре ще ти направя снимки и ще кача. 

Ако намеря нещо из нета, ще го постна тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Началото на клипчет е това което ти е нужно 🙂

При мен са 4 прозореца, заключване на задните прозорци и отключване заключване на всички ключалки. При разглобяването бутониерата остана на кората (при мен), може и да е имало винтчета към горния панел...

Внимавай със щипките. 

За още съдействие пиши ми на лично да ти дам телефон, утре съм в движение, ако мога ще съдействам нещо на място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взех нов панел не оригинален от магазин за проба. Правят същите мизерии прозорците. Не се отварят, или се отварят когато си искат, заден ляв например се отвори от неговото копче, а се затвори един път от копчето на десния прозорец.  Абе хахава работа. Копчетата на съответните вратите си работят засега. Като заключва колата сключа през ключалктаи и задържа ключа прозорците се вдигат. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се модула на шофьорската врата при моторчето за стъклото. 

Специални благодарности на колегата Vladkant. 

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.