Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Избор на видеорегистратор

Mishelle

Recommended Posts

Преди 9 часа, b3lq7a написа:

https://dualsim.bg/magazin/xiaomi-70mai-4k-a810-cam/
Поръчал съм този комплект с 256гб карта и кита без 4Г. Гледам тука не е на почит тая марка особено?!? Нямам големи претенции и време да сравнявам, като цена това ме устройва, не е проблем и нагоре стига да си заслужава! Има ли някой тук задълбал се в тези устройства да даде адекватно мнение? 

Това 4G, правилно ли разбирам, че можеш да му сложиш data SIM, и с някакво приложение да следиш къде е автомобила? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, ghost_rider написа:

Това 4G, правилно ли разбирам, че можеш да му сложиш data SIM, и с някакво приложение да следиш къде е автомобила? 

Аз друг вариянт не виждам 🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се дали да е с 4Г или не, иначе доколкото четох - да, можеш да следиш в приложение локацията на колата, също и да гледаш лайв и записи на камерите през приложение пак. 128ГБ стигали за около 7-8ч непрекъснат запис на предната - 4к и задната 1080п едновременно. Предния модел не е 4к и записва доста повече... Затова се спирам на 256гб карта. Въпросът е при паркиран автомобил колко време може да записва и в какви режими (таймлапс има, което не знам колко ще е подходящо, след това при "подозрение" и по преценка на някакво техно AI, а дали има смесен режим интересно, хем да прави лапс, хем при нужда да прави запис?). 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.