Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Висок разход на гориво

Skodamaster7777

Recommended Posts

Здравейте,става на въпрос за Фабия 2006 1.9тди 101кс комби.

Разхода на място е от 0.9 до 1.5л 

Градско от 9л до 13л /100 кара се леко и с ограниченията

Извънградско от 7 до 9 /100 също се кара с ограниченията

Нещата който бях прочел в интернет и отделно ми казаха,че също влияят върху разхода са: генератор,компресор на климатика,сензор за високо налягане G65(дава ми ги като грешки на диагностиката)

Бяха ми светнали също:

17564: manifold pressure sensor G71 open short to ground

17569: manifold temp sensor G72 open or short to plus

16688: Cylinder 4 P0304 misfire detected intermittent 

Тези грешки изчезнаха сами след чистене на грешките не знам дали все пак ги има още и дали могат да повлияят на разхода

Имах голф 4 същия мотор и коне разхода беше 5-6/100 в града и извънградско 4/100 горе долу за това тази моята много ме съмнява

Прикачвам отдолу стойносттите на дюзите който ми казаха,че са добри.

Колата е със софтуер изключени са дебитомер и егр като има съвсем малко разлика в разхода

IMG_20241127_102323.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.