Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Супърб 3 задна лява врата

venll

Recommended Posts

Колеги, не ми се заключва задна лява врата при заключване на автомобила. Има ли вариант да я заключа ръчно? Студено е, празници са, а колата стои на улицата. Ако тръгна да я правя сега ще се изпочупят всички щипки. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерки за сигурност - въженце между двете врати или да свалиш външната дръжка .. не мисля , че има ръчно зключване.

Свалянето на дръжката е лесно - над бравата и срещу дръжката има пластмасова тапа , сваляш я и с крива тел , спица от централно или куката от комплекта (с нея не съм пробвал) бъркаш в отвора и издърпваш законтрящия механизъм , сваляш капачето и след това и самата дръжка , лепиш едно тиксо да не влиза вода и отиваш на топло.

IMG_20180804_120336.thumb.jpg.fbfa99e82c63380fd5fa86ef53b8c2f2.jpgIMG_20180804_120312.thumb.jpg.9f434f6a6174a298d4dd68eaf13c69bc.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, The Best Forman написа:

Мерки за сигурност - въженце между двете врати ... и отиваш на топло.

Според мен, това е достатъчно.

п.п. гледах интериора и няма продходящо място за връзване на въжето.

Преди 5 часа, venll написа:

Ако тръгна да я правя сега ще се изпочупят всички щипки. 

Започни от гофрето на шофьорската врата и провери за прекъснат кабел.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.