Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Термометър за външна температура

jarrett

Recommended Posts

Външна температурата на дисплея  се показва за 10 мин след което изчезва и се появяват две черти. Информацията отново се показва след рестарт на двигателя. Взех нов датчик и го смених но проблема остана същия. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема може да е някъде по трасето. Трябва да се прозвънят и проследят кабелите, може някой да е прокъсан или в процес на полуразпад вътре в изолацията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще е добре все пак да знаем и каква е колата. Но, след като след гасене и ново палене пак показва, надали проблема е в датчика. По-скоро някой кабел някъде прекъсва и компа просто го "отсвирва".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

фабия 1,4 бепзин 2003 / жечбек AZE авигател пуснах диагностика - изписа ми късо съединение в куплонга !!!

ако е кабел хмм там са снопове от кабели !!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надали самия куплунг е проблема. По-скоро проследи кабела и виж къде се трие в купето. Някъде имаш притриване и от друсането окъсява и компютъра го игнорира. Аз бих започнал с мястото от където излиза от купето за да влезне в бронята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз ситгах до този извод но ще видя дали мога да го проследя и евентуално да го сменя или да почистя някой куплонг !!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.