Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Светна ми чека в жълто и не иска да пали

Doc

Recommended Posts

Здравейте имам проблем с моита Шкода днес запалимх колата и още с паленето чека си остана On казах си че някаква грешка като до преди час я карах и си беше добре тръгнах след 100 м огасих пак запалих пак си светеше след около 300 м както си карах и мотора огасна и няма палене някаква идея какво може да е.... Направи ми впечатление че при двигателя като махнах реле 370 и пак го сложих не чувах помпата а преди се чуваше 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да се прочете грешката е гадаене на боб :( 

Що се отнася до помпата - изчакай 1/2 час и пробвай пак дали се чува. Ако не се - почни с бушоните и виж дали ще се чуе. Но пак - без четене само ще гадаем :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никакви грешки няма качваха я на диагностиката казаха. Ми че нема връзка двигателя до помпата но в същото време като дам контк чувам помпата друг я качва каза че не намира никаква грешка и че не записана никаква грешка и че неможе да се свърже с компютъра само догатки са но ми прави впечатление за дачика при двигателя 370 преди като го махнех и сложа обратно се чуваше един звук шумяшт все едно помпата смуче а сега тоя звук го няма сложих друго такова реле пак не се чува

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакай сега. Хем няма грешки, хем чека свети. Нещо не е наред, т.е. едно от двете не е вярно.

Що се отнася до смяната на помпата - аз все пак бих я проверил преди да я сменя. Не е 2-3лв та да я сменяш без да си сигурен. Ако не е тя това ще са просто хвърлени пари на вятъра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, PRR написа:

Чакай сега. Хем няма грешки, хем чека свети. Нещо не е наред, т.е. едно от двете не е вярно.

.....

Може да не са в ред жиците на компа - така хем няма да пали , хем ще се крие като мишка и няма да има връзка с него .. обикновенно става като изчезне плюса през контакт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена, мисълта ми е, че за да светне ламБата значи компа вижда нещо нередно и следва да запише грешка. А човека пише, че хем свети, хем няма грешка. Что то не так ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 3.01.2025 г. at 23:18, PRR написа:

Що се отнася до смяната на помпата - аз все пак бих я проверил преди да я сменя. Не е 2-3лв та да я сменяш без да си сигурен. Ако не е тя това ще са просто хвърлени пари на вятъра.

Прав си но чека ми остана свеъналл още с паленето  огасих я палих я пак карах я малко й двигатела спре без да трепери без да осетя мн тихо огасна и нема палене и вече незнам чека дали свети или не но трябва да е записал грешка компа когат е светна... Незнам.... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 4.01.2025 г. at 0:04, The Best Forman написа:

Може да не са в ред жиците на компа - така хем няма да пали , хем ще се крие като мишка и няма да има връзка с него .. обикновенно става като изчезне плюса през контакт.

Нещо с тока е и аз така си мисля.... Преди време ми ссветка пак подгрева и влизаше в авариен като я огасих и запалех се оправяше до 1 момент докато пак светна чека и я закачиха и ми казаха че турбо то пренадува после я качих сс друг на живи Дани каза че има леко зкаснение наистина но е много малко и наѝ вероятно е от некои ваком

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.