Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Проблем с турбина на Октавия 2008г.

Plamen.

Recommended Posts

Здравейте колеги.Имамшкода Октавия 2008г. и преди три дни ми се скапа турбината. Вкарах я в сервиз и майсторите казват ,че при тоя двигател турбината върви в комплект с кулера и цената се върти около 2000 лв. Двигателя е 140 к.с.  BKD. Двувалката.Някакви мнения?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• PRR changed the title to Проблем с турбина на Октавия 2008г.

Не съм решил още.Направих си труда да звънна тук там и повечето мнения са,че 2000 лв. са твърде много ,а турбините за тези коли са между 700 и 1000 лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цената, която са ти казали, да не е с труда по смяната щом от други места е около 1000?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не. Но ко трябва да съм по-точен отговорът от сервиза беше 1600лв. за рециклиране,а2000 лв. нова.Днес питах в друг сервиз и там нещата са по- приемливи,а именно 300лв. за рециклиране на средната част или 700-1000лв. нова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.