Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Виеща предна раздатка Октавия 3 комби, 2.0 TDI 4x4 ръчка

koler

Recommended Posts

Здравейте колеги, от няколко седмици съм собственик на Октавия 3 комби, 2.0 TDI, 150 коня, 4x4, ръчка. Автомобилът е на 130 000 км., закупен и каран само в България, със сервизна история в Еуратек. Като цяло е много запазен и гледан. По време на закупуването беше със много стари и лоши зимни гуми и не можахме да хванем, че има проблем с раздатката. Едва след като ги смених разбрах, че нещо не е наред. Отидох до местен сервиз, за да погледнат колата. Първоначално се усъмниха, че е лагер-главина, но след като я качиха на подемника, казаха, че шумът е от предната раздатъчна кухня. От Ямбол съм и мой приятел ме посъветва да отида в Еуратек Бургас, за второ мнение. За съжаление диагнозата се потвърди и там... Все пак смениха маслото на раздатъчната кутия, за да видим дали няма да има подобрение, но не помогна. Минал съм около 150 километра и шумът дори се увеличи. Допълнително започнах да усещам и вибрации при ускорение от 60 до 80 км., които ги нямаше със старото масло. Моля за съвет, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем. Ремонтират ли се тези раздатки или трябва да търся втора употреба? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.