Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Стоп машинка

rosen1919

Recommended Posts

Здравейте колеги. Трудно ли се сменява стоп машинката на Шкода Октавия 1 1.8 20v 1999.Благодаря ви. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мне, мисля че се махаше кората под волана, завърташ обратно на часовника и я вадиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, vladkant написа:

В клипчето го върти по.часовника. Общо взето е с въртене 😁

Благодаря ви ще залегам🙂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми отне 5 мин да я сваля и 2мин да я монтирам обратно :) О1 тур, за протокола.

Между другото имаше разлика между оригиналната и новата от ЕТ. Новата беше по-голяма, но нямаше проблем с монтажа, явно си беше предвидено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Искам да споделя разултата от проблема със стоповете. Оказа се че по неведоми причини се е разместила стоп машинката и не контактува с педала. Споделям да се знае че има и такъв вариант за не работещи стопове. Благодаря на всички които споделиха опит🙂

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.