Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Търся аудио касетка на Каскадьори

Recommended Posts

Преди 1 час, vladkant написа:

Ще ги купя и ще ги прослушам

Купувал съм дискове от този човек. Коректен е. Описанията за състоянието на дисковете отговарят на истината.

Нямам обяснение защо тези държат такава цена. Не са и матрични. И касетката по-горе беше към 30 лв. Сигурно има защо.

Аз взех от него 12 диска на световно известни изпълнители, матрични, оригинални, в отл. състояние по 10-15 лв. бр. Даже и единият ми го подари. Бонус.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално за цената, когато е трудно за намиране и има малко бройки

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз дадох 45 лв. за един диск, който е рядко срещан в Бг. И навън държеше цена.

Между другото, питай търговеца за албума, който търсиш. Може и да го намери.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 23 часа, Logrus написа:

Мисля един друг клубен Влади @axel има допирна точка ....или по-скоро две 🥁 .....с Одд Крю

Имаме допирни точки, вярно е. :) 

Не бях влизал от няколко дни и не съм видял темата. Говорих с Бонзи (барабаниста им) току-що, но за съжаление касетките са разпродадени много отдавна.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, axel написа:

Имаме допирни точки, вярно е. :) 

Не бях влизал от няколко дни и не съм видял темата. Говорих с Бонзи (барабаниста им) току-що, но за съжаление касетките са разпродадени много отдавна.

Може и само за презапис, ако имат някое забравено копие някъде 🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, axel написа:

Имат го на мп3, ще се опитам да го взема.

Ще си заплатя мп3- та 🙂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.