Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги, продавам си колата а именно

OCTAVIA 2 COMBI ADVENTURE, BKC, 6MT, Халдекс и с ниво на оборудване Executive.

34661b1173965504.thumb.jpg.dc8c5aa881c8038f8fc295b7a68e6922.jpg

Ще опитам да бъда максимално обективен в описанието:

Техническото състояние е повече от много добро, автомобилът е фабрично по-висок и с пакет лоши пътища.
За да не пиша ферман давам препратка към темата където съм описвал развитието по колата от закупуването - прегледайте темата.

Основните неща:

Stage 1 чип - бих казал че на "гъзомер" си е на конете които са обявени според диното около 150 к.с (правя сравнение с предишната ми кола която беше 140 бензинови атмосферни)

1.thumb.jpg.c5e64da1111c16302fe0dd5ed481bb61.jpg.3ab05f4839751bbcf3a6e60bf7dc528b.jpg

EGR off, Rev Limiter и отстранен проблем "топъл старт".

Добавен топ бокс с греди, гумен леген в багажника, комплект оем стелки и хладилна чанта на 12/230V, wefatech mp3 + bluetooth модул към фабричния stream.

Активирани auto lock doors at 15km/h, DRL 30%, Летен Комплект Hankook Ventus Prime 4 205/55/16 91Н + баланс, Зимен Комплект HANKOOK WINTER ICEPT RS2 195/65/15 91T + баланс.

Нови Дискове и накладки (предни и задни) с пълна ревизия на спирачната система - заложих на Bosch,  Акумулатор - възможно най големия който се събира (на три години).

Климатроника е сервизиран изцяло в сервиз Елбатрон, няма никакви проблеми или забележки.

Ремъци всичките са сменени с закупуването (Contitech),  водна помпа, антифриз, сп. течност, халдекс, ск.кути и трансфер бокс.

Капака на клапаните е нов ОЕМ, вал с лагери и нови две дюзи, изцяло сервизиран халдекс, подменен трансфер бокс и какво ли не.....

Тук може да намерите цялата история на поддръжка и смяна на части и консумативи: https://www.spritmonitor.de/en/detail/1015085.html

Колата е от Италия и няма никакви проблемни ръжди, двигател се прави купе с дупки не толкова.

Има следните забележки:
- тавана е виснал и са наслагани кабърчета, боята на тавана само е матирана
- единият говорител е със скъсана мембрана
- кожата на ск. лост е с дупка (така я купих)

Щети по каросерия
- заден капак леко натиснато под надписа 4х4

Винаги съм разчитал на колата и затова обслужванията са без компромис, ама никакъв.

(След пълната промяна на двигателя се кара само и единствено с Ravenol VMP  5W30)

Причината е че намаляха нуждите ми за автомобил и разчитам на градската си кола.

Цена за форума 10 500 лв. за връзка л.с или на нула осем 9 4 три 2 седеМ 6 пет пет

Времето ми е кът за това при сериозен интерес предварително трябва да се уговорим ако искате да я водим за оглед в сервиз по желание на предстоящият купувач.

Мога и да се кача на форумна сбирка, въпрос на комуникация :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Отворен съм на коментари, колеги.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Технически преглед подновен - категория три.

Скоро ще бъде подновена и гражданската отговорност.

Публикувано

Подновена гражданска отговорност за година напред.

Никой ли не иска кола която се е доказала като стабилна?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Настъпва време за смяна на двигателно масло.

Закупено Ravenol VMP 5W30 както маслен и въздушен филтър MANN.

Скоро се разходи София-Варна-София като среден разход показа 5.6/100км

Вече е обута и с летният комплект гуми.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Продадена, темата е за ключ.

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.