Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Закупуване на Шкода супърб 2.

TIL-MTO

Recommended Posts

Здравейте, насочил съм се към закупуването на Шкода Супърб 2. Това ще е автомобила за мен, много ми харесва а и нали се води "най-луксозният" модел на Шкода. Надявам, се темата да бъде одобрена, защото имам нужда от съдействие. Ще пусна линкове към три обява от цяла България на които съм се спрял и ще ходя да ги гледам, обаче ако може някой от вас който вече е ходил да ги гледа да си каже мнението, дали има някакъв дефект, нещо скрито, отношение от търговеца. Ще ви бъда благодарен ако може да ударите едно рамо! 👍

https://www.mobile.bg/obiava-11727597457132844-skoda-superb-2-0tdi-4x4-170k-s-euro5a-super-sastoyanie

https://www.mobile.bg/obiava-11717220862844448-skoda-superb-2-0tdi-170ks-evro-5-6-skorosti

https://www.mobile.bg/obiava-11736189833367699-skoda-superb-2-0-tdi-140k-s-euro-5-parktronic-tempomat

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, според мен са съмнително евтини, вероятно са или върнати километри ,удар или техническа повреда понякога е в комбинация 

най-евтиния подобен около 200 к км в Германия 

https://link.mobile.de/ZJEZUw3WJ6fPrqRz7 смятайте 15 к лв е само колата до България автовоз е поне 2 к лв стана 17 к ако сложим и 2 к лв печалба ще стъпи на 19 к лв 

п.п наскоро мой познат купи друг модел със същия мотор внос от Италия, още след 1000 км разбра ,че харчи много след обстойна проверка се оказа че реалния километраж е х2 кара я и долива по едно кило 1000км, пък ще събира за ремонт на мотора обявени са 3000-5000 лв труд и части 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направи ми впечатление, че са малко обявите тук в България, в действителност в немският мобил има доста повече обяви.. Идеята ми беше ако някой е ходил лично да ги гледа, но май-май ще се внася кола от чужбина.. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тази конфигурация с ръчна скоростна е по-рядка при суперб повечето са автомат, определено в Германия има повече избор моята препоръка да търсите най-много до 200к км сервизна история в представителството и скорошен сервиз 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Третата обява тук която съм постнал към първият ми пост има ВИН в нея, дали ще е от значение тук в България? По принцип рядко дават, но не е невъзможно..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази втората обява е от Враца ...

Първата и третата видях , че имат VIN т.е. срещу съответното заплащане в ЕураТек можеш да ги провериш (мисля , че поне от 2015 са въведени електеонните книжки) .. тез фалшификати от обявите са пепел в очите .. този от третата обява като му гледам монтажа на предната броня е 100% челосван , та остава софийския от трите обяви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

50 лева е проверката по VIN в ЕТ. От личен опит от преди няколко месеца го казвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази софийската ми харесва като цвят и дизайн, дали са вин номер и ще го прегледам в еуратек тези дни. Като цяло наистина в Германия има доста читави екземпляри, обаче цялата тази разправя с вкарването на кола от там не ми се разправя, ама ако няма друг вариант от там ще търся. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така или иначе търговците те товарят да си плащаш сам "Еко таксата", така че ако имаш физическата възможност да отидеш да си я видиш и да стиснете ръцете с продавача в Германия, мисля че няма да сбъркаш.

Може би няма да ти излезе по-евтино, но представи си тези за колко са купени, че на тази цена да се продават и с печалба.

Врачанката е с претапициран волан, само от бързо прехвърляне на снимките, а и кола от Враца... аз поне не бих...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.