Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Проблем ремарке проверете стоповете

naskar

Recommended Posts

Здравей те! Писах из форума но в дуга тема, Спуперб 2018 2.0tdi 110kw.  Има прибируем теглич който Аз лично не съм ползвал, но днес ми изписа ремарке: проверете стопове. Някакви идеи, благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това го изписва без да се закачва ремарке и стоповете са ОК - проблем в буксата. Ако го изписва при включване на ремарке - хваща нещо в подсветката на ремаркето (диоди без лъжец или изгорели крушки).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стопове Ок без ремарке. От 1.5 год. Я карам и не е имало пр. Просто светна от нищото. Теглича го пусках размърдах няколко пъти на угасена кола същата работа. Благодаря все пак!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Буксата я гледах първо нея, снощи светеше сега паля да тръгна ни помен.. 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️. За сега това е няма пр изчезна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може някой кабел да се е протъркал и да не е баш в буксата вината, а след нея - в окабеляването. Тоест - между буксата и модула. А може и модула да е почнал да "сдава багажа" поради някаква си причина...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да спомена въпреки ,че няма никаква логика преди дни ми изписа да сменя батерията на ключа, днес преди да запаля я смених ,само като инфо. Няма да се учудя да има връзка с толкова ел. компоненти и  комп. Благодаря за отговорите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.