Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Случвало ми се е и на мен в миналото. Тегли наляво, въртя предните гуми и почва да тегли надясно. Никога с чисто нови гуми де. Бяха едни дърти Мишлени. 

Публикувано
Преди 23 часа, joro-120L написа:

По-горе написах, че не е от гумите. Просто не мога да допусна, че е от тях. И то маркови и хвалени и скъпи.

Жорка, и марковите гуми си имат качествени проблеми. Никой производител не е застрахован срещу такова нещо. По-важното е следпродажбеното обслужване. Чисто ново Volvo, купено от Мото Пфое. След няколко месеца започнаха да изчезват (да се отчупват) части от грайфера на едната задна гума. Все едно си карал с яко боксуване по камънаци. Свързах се с Мото Пфое, от където ме пратиха за зелен хайвер - колата е гаранционна, ама гумите не били в техния ресор... Марката им беше Пирели. Свързах се съответно с Пирели. Насрочихме среща след 2 дена, видяха гумата и се съгласиха без да го увъртат, че гумата е дефектна. След още 2 дена получих не 1, а 2 чисто нови гуми от тях. На въпроса ми защо 2, категорично ми заявиха, че независимо, че гумите ми са само на няколко месеца, с цел безопасност било недопустимо на един и същи мост да има 1 нова  1 карана гума. С което и до ден днешен марката има моите уважения за гаранционно обслужване.

• Одобрявам 1
Публикувано

Имаш едно одобрение за обслужването от Пирели. И мен ме впечатли.

Юли, възможно е. Недопечена, локумена. На баща ми една Вида беше такава. Приемам и крива да е и да тресе. Тук случая е друг. 

На 31.03.2026 г. at 17:59, joro-120L написа:

Какви са причините да дърпа една гума?

.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.