Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Не отключва от дистанционното

vladkant

Recommended Posts

преди 55 минути, joro-120L написа:

В града може.

преди 24 минути, vladkant написа:

Жоре, и аз съм съгласен за градски условия да се заключвам. Едната причина е точно тази, да не си тръгне чантичката ми с документи без да го искам. Другата причина е, че ще взема да засека без да искам някой нацепен батка който ще изкочи от колата.....

А относно катастрофа, то е до реакцията на този който тръгне да вади пострадалия. 

Но всичко си е до преценка на шофьора 🙂

За сега аз лично не мисля отново да я активирам, ако решя да се заключвам ще си ползвам копчета на вратата. Бях я активирал от интерес, мина ми 😁

Да. За града има смисъл и си го мислих, но не го уточних по-рано.

За извънградско не виждам полза.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е най - безсмислената екстра , дори и не говорим че амортезира машинките. За целта има копче за бързо заключване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко да ги амортизира? Фабията чукна 20 лета вече. От нова е със заключване при 15км/ч и отключване при вадене на ключа. Една машинка не е дала фира още. Айде на шофьорската чат пат не и работи микраключето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 13 часа, maxrpm написа:

Това е най - безсмислената екстра , дори и не говорим че амортезира машинките. За целта има копче за бързо заключване.

Саше, дано не ти се случи, но като видиш как лаптопа и/или чантата ти си заминава без теб ще си промениш мнението ;) 

Но, дори да е най-безмислената ЗА ТЕБ, явно не е такава за другите. Та е редно малко по-обрано да се из...казваш :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, PRR написа:

Саше, дано не ти се случи, но като видиш как лаптопа и/или чантата ти си заминава без теб ще си промениш мнението ;) 

Но, дори да е най-безмислената ЗА ТЕБ, явно не е такава за другите. Та е редно малко по-обрано да се из...казваш :D 

А аз, понеже обичам да си карам със свалени стъкла в града, а не на климатик, имам на задните стъкла щори, които трябва да срежеш за да успееш да бръкнеш вътре.

Иначе Сашко е млад и не помни 90те как вадеха шофьора от колата и той тъжно гледаше как тя си тръгва без него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 11.02.2025 г. at 17:22, maxrpm написа:

Порови се в

Go into "46-Central Conv."
Click "Coding - 07"

ставаше лесно , мисля че си играх да прецъквам каналите един по един и някъде в началото беше тази глупост за selective locking и онази другата за заключването след 15км/ч

Това ли имаш предвид да цъкна, щот там не става....или поне аз не знам как да го направя.

А в адаптация нещо не успях да се ориентирам да има такава опция

20250214_105941.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.