Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Задна чистачка схема

jojo

Recommended Posts

Здравейте,

Дали някой има случайно схема на пътя за маркучите които тръгват от пред до багажника. Проблема е че отзад помпата се чува, но изглежда някъде маркучите са се откачили. Махнах кората, третият стоп, снопа с кабели...и не мога да се ориентирам къде е прекъсната връзката. Вода идва, че около бравата мокри от някъде...но не хващам от къде е.

Колата е комби Октавия 2 първа генерация

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сам се оправих...ако някой се сблъска със скъсан или откачен маркуч на задна врата, може да ползва линка. Бях твърде изнервен,и не се сетих да направя снимки или бързо клипче... но това е.. при мен беше малко по тегаво, защото маркучето беше потънало надолу и чрез импровизация на въдица от свински опашки и ръчкане успях да ъздърпам скъсана част. 

Иначе като се тръгне отпред , пътя минава от към пасажерската страна и върви със снопа от кабели, след което през багажника малко под фара, след това нагоре като от клипа до третият стоп.

Аз се оправих като добавих почти метър маркуч, с малко ругатни и нерви успях да го сложа в канала и маншона, като добавих и скоби за всеки случай от най-малките.

Надявам се тази тема да съм я затворил докато колата е с мен :D

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dr4GDNixst94&ved=2ahUKEwi17MSz_pOLAxW_Q_EDHTUvDvcQo7QBegQIDhAG&usg=AOvVaw2YkBieHmt-eRvzra__eIw_

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.