Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Комфорт модул 1C0959799B

vladkant

Recommended Posts

Привет, търся комфорт модула от снимката. Според чичко гугъл, може и да завършва с АН

20250125_140015.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера ги гледах обявите, чакам от една Софийска да ми кажат дали е същият, шкодата не беше толкоз разкостена, чакам и един "частник" да ми отговори дали е същият модул....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, vladkant написа:

Вчера ги гледах обявите, чакам от една Софийска да ми кажат дали е същият, шкодата не беше толкоз разкостена, чакам и един "частник" да ми отговори дали е същият модул....

Не се притеснявай , да поръчаш от крика, малко е shady , че се плаща само с карта предварително, но мен ми доставиха. После трябва да си обучиш дистанционните наново. ;)  Mисля , че може и да извади грешка за Coding , aко е за 4 ел стъкла, а ти си с 2.

Не знам доколко е логично, но според мен , ако смениш буквата накрая , ще ти трябва и ново дистанционно , виж за октавия1 колко модела има... Да не говорим , че това за преди фейса до 2000год , съм го виждал само на снимка , както и за старата ми фабия "АА" модела го намерих на магия.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих, ама и това е греда....другаде е проблема.

Благодяря за съдействието

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, vladkant написа:

Намерих, ама и това е греда....другаде е проблема.

Благодяря за съдействието

Нареди го в алеята на славата "вечно наши" :D :D  https://www.olx.bg/d/ad/komfort-modul-5j0-959-433-a-CID1243-ID9lWFo.html?bs=olx_pro_listing

Какво и е на колата ?

@ghost_rider е сменял релета на неговия модул, но не помня какъв му беше проблема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.