Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Магазин за джанти - мнения

Recommended Posts

Скъпи колеги от Пловдив, а и не само (имат онлайн магазин и може да ги е ползвал някой извън Майнатаун)

ХаресАл съм си едни джанти

https://www.alo.bg/19-al-djanti-audi-5x130-audi-q7-vw-tuareg-tuareg-6239942

И въпроса е някой купувал ли е от този магазин? И да не е купувал, може просто да го познава?

Екстрийм Вижън ЕООД. Намира се в Пловдив, в Кършияка, на ул. Брезовска 29, 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 15 часа, Izolini написа:

И въпроса е някой купувал ли е от този магазин? И да не е купувал, може просто да го познава?

Не съм купувал, няма и да купя. Предпочитам ОЕМ, заводско вграждане втора ръка.

Съмнявам се в здравината/качеството на предлаганите, като цяло. Не знам оригиналните, нови, какви цени са, за да се сравни. Предполагам са по-високи, не случайно. Но, ти си вземи, като си решил. За мен магазинът е най-малкия проблем. Джантата е важна.

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 за ОЕМ. ОЕМ джанта на никоя марка на съм кривил, никога.

Даже бих си взел със забележки на по-ниска цена, след което да дам аз да ги боядисат. Защото не знаеш кой и как ги е пудрил. Смарт рипеър (където съм си боядисвал джанти) ми обясниха едно време, че джантите се боядисват със специализирана боя и се "пекат" на нисък градус. Примерно 60C. В противен случай, стават кашкавалени.

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.