Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

ПРИ ПЪЛЕН ДЕСЕН МИ ЩРАКА В ЛЯВАТА СТРАНА?

Alekschoyy

Recommended Posts

Здравейте приятели, колата ми е Skoda Fabia Combi 1.9 Sdi Днес за първи път ми се случи нещо странно при десен завой около 10/20км в час когато дам до край волана за десен завой да излизам от парк или да обърна и се чу един шум от Щракане в лявата ми страна не мога да си го обясня много добре и ясно чух че се чува от лявата страна но като завия на ляво нямам проблеми това щракане от ляво се чува като дам пълен десен и карам с 10/20км в час като натискам газта някакви идей какво може да е това?

IMG_1773.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Външно каре. При пълен десен натоварването отива върху предно ляво колело и за това щрака.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.