Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Фолиране на Коли - София

EmchoStefanov

Recommended Posts

Здравейте, препоръчаха ми https://truefolio.bg/. Отидох да фолиран колата с прозрачно зашитно фолио и останах мнофо доовлен. Момчето работи с внимание към детайла и с качествени материали. Сега го препоръчвам и аз 

• Благодаря 1
  • Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер, добре :), ама нещо като снимки, инфо за материали, цени и тн? Най-малкото можеш да качиш някоя снимка преди и след на твоята кола, а препоръчително и в процес на работата, също инфо за избраните материали, и тн… аз се оглеждам за фолио на предната част на колата, плюс фарове и таван! Искам и някои, който да е слагал фолио отвън на челното стъкло. 3ти път ще боядисвам предна броня и преден капак заради точки от камъчета за 3г с тая кола. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от фолио до фолио разлика има голяма… аз се насочвам към прозрачно, дебело, а такива във времето потъмняват или се матират… по-тънките, които държат на пожълтяване уж са крехки и лесно се нараняват! Да видим ще сподели ли нещо конкретно и съществено авторът на темата… иначе и аз съм доволен от Жоро кварталния гумаджия, работи бързо и еФтино! Ще му пусна тема с препоръки!

image.png.c1d778a8f60bbe598822e04d1c730ebc.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брат ми си фолира Жипката преди 3 години с тънко фолио, бяло като колата. До момента е навъртял към 240х км и няма следи от камъчета отпред, никъде не се е сбръчкало и т.н. Предимно до Германия ходи с него. Аз съм ходил с аудито няколко пъти ( и брат ми отпред с джипа) зимата до Германия и предния капак и бронята на аудито станаха на гъз, все едно си ги стрелял с бренеке:D Много ситни камъчета има, деба. 
Мисля да си фолирам преден капак, калници, броня и фарове със защитно фолио. Видял съм, че ефект има, а и ми писна от некадърни бояджии. 

• Одобрявам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.