Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте. Колата ми трябва да излезе от сегашния си гараж . Търси се гараж в София , без значение от квартала. Искам да е сух, без мухал по възможност. Трябва ми за Петък.

София, Сашо 0887507369

Публикувано

Toя хазяйн си е направил хол, мани го, ако му строша с крика някоя плочка , после ще ме кара да ги сменям всичките. Той си е направил хол в гаража ...

Публикувано

Все още търся, но вече не бързам. :)

Публикувано
На 22.02.2025 г. at 16:16, maxrpm написа:

Все още търся, но вече не бързам. :)

В кой квартал си?

Публикувано

Стрелбище, но като цяло гаража не е важно къде е , аз я вадя 1 -2 пъти в годината. В сегашния капе вода със сол от тавана , защото отгоре е външен паркинг. Иска ми се и да е малко по - голям , да мога да си бачкам вътре , де да знам.. ;)

Публикувано
преди 11 минути, maxrpm написа:

Стрелбище, но като цяло гаража не е важно къде е , аз я вадя 1 -2 пъти в годината. В сегашния капе вода със сол от тавана , защото отгоре е външен паркинг. Иска ми се и да е малко по - голям , да мога да си бачкам вътре , де да знам.. ;)

Ще видя при бащата,100 квадрата гараж стига ли 😁

Публикувано

Човек , 100 квадрата стига от Шкодата , мерцедес да направя , тооо аз на 74 квадрата живея, ама сега давам 200 , мога да дам най - много 250... Та едва ли ще стане.

Публикувано
преди 12 минути, Miri написа:

Само да видя дали ще има как да я вместим,че има 2 проекта не мърдащи на средния брат , Ланча капа купе и Хонда прелюд от тия с изкачащите фарове

Публикувано

Ок , може, аз не бързам, наема ми е до 20ти, пък ако стане , ще направим една фотосесия с Хондата . :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.