Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Фабия 1 мотор 1.9тди мога ли да мина от ксенон 2ds на лед крушка h7

Владимир99

Recommended Posts

Здравейте, колеги въпроса с оригинален ксенон съм с лупи и въпроса ми е сега съм със едни ксенонки на осрам вече 5/6 години карам с тях но искам да ги смена със лед h7 . В момента карам с ксенон 2ds но при дъжд и при лоши условия нищо не виждам . Искам да попитам дали може да сложа тези въпросните H7 без преправяне на фара ! 
благодаря ви !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си лед D2S и няма да преправяш нищо. Аз купих едни за същата кола, но не е при мен сега да ги монтирам. Междувременно поръчах и за Октавия 1 същия тип но друга марка да речем, та като дойдат и ги сменя ще сравнявам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислех го и ги гледах но лед 2DS са по слаби , само 55вата а другите H7 са 66 ват иначе разликата в парите е 10лв което не ме бъркат парите а важното да свети , защото вечер нищо не се вижда и избягвам да карам вечер 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля, че ватовете ще те оправят, щом нищо не се вижда сега. Свали фаровете и виж рефлекторите на лупите в какво състояние са. Аз залагам, че са изгорели и дори и с диодни и по-мощни крушки да си, пак няма да свети добре. Може да пратиш рефлекторите да ти ги възстановят. Чел съм за Стрелча, че правят от много години, дори един приятел преди доста години им ползва услугите за едно дърто Пежо четиристоти и пеш.
https://ewertlak.com/lakirane-s-pvd-pokritie-za-avtomobili/
Фаровете му бяха тотално изгорели, все едно си запалил кандило. След преникелирането светнаха, както си трябва, разбира се и с нови крушки. Ксеноновите крушки също бавно умират, може да светят, но просто интензитета им спада. Гарантирам, че ако оправиш рефлекторите и сложиш нови крушки, дори и ксенон, както са си до сега, ще светне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На теория и аз мога да ти ги погледна, но в това време не се наемам. Не смея дадавам препоръки, защото лично не съм използвал услугите им, но ето ти например http://carvaleting.bg/

Друг вариант: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.