Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Понеделник, 14и Април 2025, 19:30, Чешки клуб - сбирка на маса :)

PRR

Recommended Posts

Мишо си е махнал вайбъра, специално за него и да , тази е с онли фенс и бмв та.. Подиграва се малко с микрата , но си е доста кадърна в ремонтите. и говори на меко, аз знаеш че попринцип не харесвам дъжда в UK...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде ще се спамим понеделника с разни клипчета :)

А 120ката не и течаха спирачките ..., когато са обслужени правилно. На 10 години се сменяха гумичките и ставаха, като нови!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, PRR написа:

Айде ще се спамим понеделника с разни клипчета :)

А 120ката не и течаха спирачките ..., когато са обслужени правилно. На 10 години се сменяха гумичките и ставаха, като нови!

На сегашната не текат , обслужени 2013та . На първата ми моя си Шкода , на бала 2006та затегнаха. Satan от форума с 1000мб то не ми вдига телефона. Боли ме, газ колко може! След бала - нови апарати, нови тръбички , докато събрах пари за задни накладки , чисто новата помпа протече ... Колата не беше лоша,даже нямаше и ръжда, но ми падна пердето и я закарах в Лесново на ръчна спирачка (чисто нови челюсти) за части ... То затова , сега предното стъкло ми е напръскано от флекс , ама 2010 та докато рязах части от нея ,за оранжевата на Косьо, си викам - това па , кога ли ще го ползвам, точно никога , е***а го у стъклото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, нали казахме спама ше го оставим за на маса в понеделник.

Се много мръчкаво времето в тая София бре. Нищо, нося ви английско слънце. Довечера кат отворя куфара го слагам да ляга и го пускам сутринта да си играе кат се наспиш 😉

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 12.04.2025 г. at 13:41, C2H5OH написа:

Добре де, нали казахме спама ше го оставим за на маса в понеделник.

Се много мръчкаво времето в тая София бре. Нищо, нося ви английско слънце. Довечера кат отворя куфара го слагам да ляга и го пускам сутринта да си играе кат се наспиш 😉

Мише , подсети ме, като се видим утре , тоест днес , да те повозя от правилната страна на пътя .. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, PRR написа:

Саше, ти с кола ли ще идваш? 

Ако ти е нужна за нещо , ще я взема , ама ме предупреди сега , докато нощта е млада . Аз туко що станах.

преди 29 минути, Logrus написа:

Аз пропускам за съжаление 😟

Жалко, братле!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Logrus написа:

Аз пропускам за съжаление 😟

Черна точка! Ще взема детето вместо тебЕ 😛 

преди 27 минути, maxrpm написа:

Ако ти е нужна за нещо , ще я взема , ама ме предупреди сега , докато нощта е млада . Аз туко що станах.

Аз си имам. Просто, като знам как пиеш бира като лимонада, малко се притесних ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, PRR написа:

Черна точка! Ще взема детето вместо тебЕ 😛 

Аз си имам. Просто, като знам как пиеш бира като лимонада, малко се притесних ;) 

Мисля да съм без. Днес ще дойде някакъв пичага от Пловдив, да гледа фабия, аз съм му казал че трябва да си я изкара и да си я прибере, отпуска съм и аз от 100 години насам, веднъж да ми се случи. Странното е, че е имал Мазда 6 и не е изгнила , а е счупила 3 мотора и е казал - "тая Мазда , или ще ме прибере до Пловдив, или ще я изхвърля! " Прибрала го е и я е изхвърлил... :) Аз , карайки Шкоди , цял живот, неможах да relate-на . Шкода на път никога няма да те остави , освен ако няма Ad blue... :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рязко ми се припи Чешка бира! Ако няма места, да си нося едно сгъваемо столче 🤔

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, PRR написа:

И аз си имам, ама понеже също попивам бирата като сюнгер ще дойда с хАвтобуса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пазим бре, за всички пазим. 7.30 минава а сме само двамата с @Izolini 😠

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Столичния ГТ , предлага уникално изживяване . С Мишо и Асен , си тръгнахме заедно, аз живея най - близо , хванах си последния 604 в 23:18 , и се прибрах ей сега! Пожелавам на всички , да си пазят книжките, за да ни се налага , да го ползваме все по - рядко. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички отзовали се и най-вече на @PRR за организацията. Сладка раздумка въпреки мястото (ще ви разкажат). Но въпреки мястото, срещата беше супер. Надявам се следващия път да ви видя на редовна среща в пълен състав.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Раздумката - супер. Бирата - супер. Е нЕма такъв *** сервитьор :( Жалко. Местенцето беше добро, но ... 

Мише, много ми беше приятно да си побъбрим, но времето някак не стигна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, PRR написа:

Раздумката - супер. Бирата - супер. Е нЕма такъв *** сервитьор :( Жалко. Местенцето беше добро, но ... 

Както казах, ще се постарая да го повторим. А с теб някой ден...🤔...F1 на живо....🤔

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, PRR написа:

Aре ся , ние си изкарахме супер. :) Не ми донесе картофки със сирене, но не ме и остави гладен. Следващия път , пак съм на линия! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го организираме, но ще е на по-подходящо място и на открито! Не да ми бЕгата, като партизани, да пушите!

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.