Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Фолио на стъкла, лайсни и фарове, къде?

Recommended Posts

Искам да сложа фолио на всички прозорци (задните и панорамата с тъмно, предните и челното по-светло), на страничните лайсни и да почистят фаровете и на тях прозрачно фолио. Препоръки за марка и сервиз? За София. Мерси!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://www.facebook.com/polirane.farove.sofiq
Ползвал съм тези, за фаровете. Дори преди 3 дни бях пак там, да защитя новите фарове, докато не са надрани. Фолират и стъкла. Разгледай, обади им се за оферта, пък може и на място да отидеш.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Bulfolio? Но не знам дали полират фаровете. Иначе от към фолио са перфектни!

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Izolini написа:

@Bulfolio? Но не знам дали полират фаровете. Иначе от към фолио са перфектни!

Тествал ли си им работата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да. Решетката гони 10 години (което е 3 пъти повече от гаранцията) и още е ок, има един балон. Фаровете също бяха ок, махнах фолиото от тях заради катастрофа.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Булфолио и аз направих колата. Нямам забележки вече 6-7 години мисля. Малко по-скъпо беше, но си струва. 

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте контакт с тия Булфолио, щом Ицо и Велко са доволни, те ще са! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук има контакти. Не знам дали работят на същото място още обаче.... Но има телефон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погрешка в тяхната тема от линка ти писах… има ги в Гугълмапс! Ама вече имам 2 оферти за около и над 2к лв, тях като ги гледам може и 3 да кажат 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.