Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Formula 1 - 2025

Recommended Posts

Ами ... почна се. Първите тренировки, които рядко са наистина показателни, изкарват отпред магари и Мкларън, лимонадите разделени в двете части и 0.6S, докато мерцовете са в долната част на класацията ... Май ще е интересно тази година.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да видим, надявам се да е поне толкова интересно, колкото втората половина на миналия сезон. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещата са доста различни. Лимонадите нямат колата от началото на миналия сезон, лекето не води, мерцовете изглеждат леко куци ... Т.е. всички предпоставки за едно интересно състезание. Пиша "състезание", защото не се знае какво ще е след първия кръг. Ако лекето пак поведе очаквам и остатъка от сезона да е "на таран". От друга страна, ако е на опашката, ще е мега агресивен, за да се върне в челото. Та - очаквам с интерес :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако по средата на сезона ви се стори , че сте го гледали , вероятно е така 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко зависи от това как ще завърши утре състезанието. За съжаление го дават дъждовно, а на дъжд лекето е в друга лига - все пак е нискоземец ...

Но ще видим, може пък Норис да ни изненада :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четох изказванията по време и след тестовете .. едни се оплакват , че Ейдриян Нюи ги е напуснал , други чакат да видят как ще започне сезона за да преценят дали да работят върху настоящата или по колата за догодина .. несериозна работа .. Ферари с Хамилтън не знам какво очакват .. май само интриги 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Луис, лично мнение, носи реклама. А Ферари имат нужда от реклама ... на острова ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекламата не печели титли , а и не е Шумахер .. аз лично залагам на голяма излагация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сезона започва "добре". в края на пърата обиколка трима аут! И, докато на младоците е простено, то при Сайнц ... ще си трайкам :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на Ландо. Пиастри "прегоря", а лекето, за пореден път, извади повече от колата, отколкото  тя позволява. Адмирации и за Антонели, но жалко за наказанието му. Това момче ми се струва, че има повече от просто потенциал. Дано продължи така.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Натам отиват нещата. Между другото мерцовете се представиха доста по-добре в състезанието отколкото в квалификациите. Явно наблягат на настройките за състезанието и им бяга квалификацията. Да видим как ще е нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, PRR написа:

Браво на Ландо. Пиастри "прегоря", а лекето, за пореден път, извади повече от колата, отколкото  тя позволява. Адмирации и за Антонели, но жалко за наказанието му. Това момче ми се струва, че има повече от просто потенциал. Дано продължи така.

Браво на целия отбор, този път Ред бул сбъркаха - ако бяха вкарали Макс в бокса едновременно с Норис състезанието можеше да завърши различно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А от маФИА са отменили наказанието на Антонели. Лошо няма, дори съм доволен. Но тая практика на иди ми, дойди ми ще съсипе, пак, сезона :( !*@№!@ палячовците :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, за пореден път състезанието е интересно и ... след него се намесва маФИЯ. То не, че магаритата направиха нещо запомнящо се де, ама все пак...

Иначе се очертава сезон с тежка доминация на Макларън. Единствената "добра" новина е, че и и двамата им пилоти участват в битката. Докато при лимонадите положението е плачевно. 

И, както е тръгнало, може накрая Ръсел (или лекето) да се окаже печелившия от боричкането между съотборниците. Но да видим. Сезона, засега, обещава да има някаква интрига.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Мразещите Макс  - този път какво изпълнение в стил "леке" ще кажете, че е направил, за да спечели?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо ... засега :D Утре е важното. Никой не рискува с педерастийките в събота, защото наказанията са сурови. Но утре ще си покаже.

Иначе - евала! С кола, която е далеч от останалите постигна супер резултат!

А след първите трима се очертава голям мазаляк :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, PRR написа:

Никой не рискува с педерастийките в събота, защото наказанията са суров

Прав си, че Сайнц е никой 🤫 Косата ми се изправи като го видях как изхвърли Хамилтън от пистата, хем Саждьо не ми е любимец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е ли педалче? Не си ли показа педалските номерца? Ами - показа си ги :D Но, за съжаление, кара :( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде, айде! Той беше в предната кола, съответно избора на път е негов. Не е длъжен да му постели червения килим, особено в този случай - както го пуснаха почти наравно с него.

Не знам на кой канал го гледаш, аз гледам на Sky sports. Там направиха пълен анализ на ситуацията и според тях стюардите я оставиха без повече действия, защото трябваше да накажат Макларън за неправилно пускане на колата от бокса.

И я си спомни как би постъпил Шумахер в подобна ситуация :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Педалче си е и винаги е правил педерастийки, на ръба на правилата. Точно както в случая.

Но, за съжаление, кара. И, за още по-голямо съжаление, макларъните не го претаковаха, когато имаха възможност. Както със стоповете, така и след това не пуснаха Пиастри да се пробва. 

Иначе състезанието беше брутално скучно. Тия писти с дълги завои не дават никакъв шанс за нормално състезание. 

PS: Браво на Антонели! За поредно състезание беше на ниво. Стискам му палци на това момче!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, PRR написа:

макларъните не го претаковаха, когато имаха възможност. Както със стоповете, така и след това не пуснаха Пиастри да се пробва. 

Струва ми се, че Макларъните се прехабиха сами - в моментите, когато бяха по-бързи от Верстапен Пиастри беше по-бърз от Норис и започваше да го притиска, при което Ландо започваше да се пази от него и Макс успяваше пак да се откъсне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, съгласен. В момента имат двама пилоти, които са много близки по възможности и кола, която е доста добра. И двамата искат да са шампиони, и двамата осъзнават, че сега им е шанса. А от отбора не искат да се намесват ... засега. Но, с тази нерешителност, скоро може да се окаже, че докато двама са се боричкали, третия е получил пак кола и ... за поредна година пръст в (цензурирано) :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бахрейн последните години Ред бул бяха с брутално предимство, щом дори Нерез завършваше втори.

Преди това бяха Мерцедес, а мосю Льоклер взе една победа по случайност, май беше 21ва или 22ра.

Та очаквам следващия уикенд Мерцедес да надигнат глави, Саждьо също. Обаче ако Ред бул оправят проблема с притискането на предната ос останалите пак ще плачат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.