Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Formula 1 - 2025

Recommended Posts

Добре де, защо не пуснаха Пиастри да изпревари и да подгони Маска.

Браво на Антонели, Уилиамсите, Хаджар и Оли Беарман. Иначе не бих нарекъл това състезание 'ексайтинг'!

Ааа, и за Лоусън се оказа, че май не колата е проблем щом Хълк завърши преди него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, C2H5OH написа:

Добре де, защо не пуснаха Пиастри да изпревари и да подгони Маска

Защото Пиастри още има проблеми с нервите и можеше да излети и да загуби точките. Особено ако Макс го.. ъм... дръпне за пuшката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Izolini написа:

Защото Пиастри още има проблеми с нервите и можеше да излети и да загуби точките. Особено ако Макс го.. ъм... дръпне за пuшката.

Да ве да, щот Норис няма проблеми с нервите. 

Както и да е, според мен, заслужена победа за Макса.

Чакаме Бахрейн. И ше спорим на маса другия Понеделник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заспах в 20-та обиколка и се събудих на награждаването. Нищо не се беше променило. Не очаквах такава скука за Сузука.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, axel написа:

Заспах в 20-та обиколка и се събудих на награждаването. Нищо не се беше променило. Не очаквах такава скука за Сузука.

Поне си свършил нещо полезно :)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
преди 15 минути, Izolini написа:

@C2H5OH

Мишо, жив и здрав да си за сайта, който ми даде!

А, ти, защо не го споделяш с нас, простосмъртните?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, PRR написа:

Щото не идвате на бира с Мишо, когато си дойде в България ;) 

Той хубаво е в Бг, ама мен ме нямаше...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо планиране ;)

По темата - очертава се интересно състезание. Интересно в смисъл, че първите трима са доста близки, като времена ... засега. Ще видим утре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, PRR написа:

Лошо планиране ;)

По темата - очертава се интересно състезание. Интересно в смисъл, че първите трима са доста близки, като времена ... засега. Ще видим утре.

Аз бих включил и Льоклер в тази група -  според мен имаше още скорост, но доста бързи обиколки му бяха убити от бавни коли. Сайнц не го броя, сигурно беше взел допинг за да направи тази обиколка :DКомбинацията на писта и пързаляща се кола не пасва на прекалено изрядния стил на водене на Саждьо и него го изключвам, освен ако не успее да оправи настройките в завой без да губи скорост на правите. В момента ми се струва, че Лимонадите са като по релси в бавните и средно бързите завои, докато всички останали, дори Макларън "сеят". Мерцедес също са много стабилни в завоите, но имат сериозен проблем с подскачане при движение с висока скорост, което дори да игнорираме казаното от Ръсел по радиото беше видно от по-ниската им с 10тина км/ч скорост на правите и в завоите, които се взимат с пълна газ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.