Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Formula 1 - 2025

Recommended Posts

Преди 3 часа, PRR написа:

...Но, отново, не ми стана ясно защо не наказаха Ландо, при положение, че очевидно наруши правилата. Не смятам, че това щеше да промени нещо, но все пак бяха длъжни да мерят с един "аршин", а не да създават прецеденти.

Наруши ги почти два пъти - на влизане и излизане от бокса. Явно не ги е нарушил достатъчно като за водещ класирането. А може и ФИА да са решили да бъдат една идея по-снизходителни. Аз си мислех, че има вариант да има дисквалифицирани за изтъркано дюшеме, заради минаването на оня бордюр ама нямаше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, PRR написа:

В официалното съобщение от ФИА се съобщава, че наказанието на лекето е трябвало да бъде 10 секунди, но поради това, че се е случило в първата обиколка и на първия завой са го наказали само с 5 сек.

Реално 2021ва, ако не се лъжа, лекето прилага абсолютно същата тактика срещу Хамилтън и тогава го оставят ненаказан. Резултата е ясен. И, предвид, че се видя, че на тази писта карането в "мръсния въздух" не само деградира гумите по-бързо, но и като цяло сваля темпото на догонващия драстично, ми се струва, че това наказание беше най-малкото, което маФИЯ можеха да направят. Но, колкото и да ми е противен Макс, все пак е добре, че не му дадоха 10сек наказание, че тогава щеше да се срине доста и съвсем да се убие интригата в състезанието.

Но, отново, не ми стана ясно защо не наказаха Ландо, при положение, че очевидно наруши правилата. Не смятам, че това щеше да промени нещо, но все пак бяха длъжни да мерят с един "аршин", а не да създават прецеденти.

Приеми, че не са го наказали с 5 секунди като компенсация за спестените 5 секунди наказание на Макс. МаФия дала, МаФия взела...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, C2H5OH написа:

Аз си мислех, че има вариант да има дисквалифицирани за изтъркано дюшеме, заради минаването на оня бордюр ама нямаше.

От едно преминаване не се изтърква, трябва си постоянство там. 

Преди 1 час, Izolini написа:

Приеми, че не са го наказали с 5 секунди като компенсация за спестените 5 секунди наказание на Макс. МаФия дала, МаФия взела...

Чудесно - като във футбола. Дадохме дузпа на единия отбор, след това за подухване и на другия. Това е сигурен начин да се омажеш. Не, че маФИЯ не го правят перфектно де ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.