Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Яд ме е за Пиастри, яд ме е на Макларън. Яд ще ме хване и от крайния резултат в шампионата. Норис не заслужава титла, ако я вземе. Ако Верстапен я вземе, пък ще е най-големия позор за Макларън. 
И между другото, напълно подкрепям теорията на Пепи за Пиастри. 

• Одобрявам 1
Публикувано

Накратко днешното състезание:

1) Безкрайно скучна писта. Трябват ти 1+ секунди чисто предимство за да се пробваш да изпревариш! При това, ако имаш много топки и противника има какво да губи.

2) Кретения в МкЛарън. Папая, палячо ... кретения. Накрая от "рулове" ще го докарат да изпуснат спечелен шампионат.

3) Лекето се е надъхало на 200%. А стратезите зад него дори не са си помисляли за "папая рулове"! Там си знаят, кой е първи и кой е вагонче.

4) От маФИЯ потриват ръце - всичко се решава в последното състезание и има варианти за манипулация, тип Хамилтън и лекето ;)

5) Очертава се доста противна 2026 с премахването на DRS и замяната му с "активна аеродинамика". Дано съм крив.

Публикувано

Пиастри изглеждаше като "Ей ся отивам в HR и подавам молба за напускане". Такъв му беше погледа. Адски тъпо си изработиха и двама пилоти. Папая рулс изкараха Сайнц трети, подариха победа на Макса и ако Кими не беше поднесъл щеше да е още по-зле. Предричам Макс да спечели шампионата.

Що се отнася до Цолов.......честити му дебютни 6 точки. Кара прекрасно. И щеше да е с 8 ако тима не му бяха изкарали 5те сек наказание.

P.S.- Макс си го каза прекрасно в интервюто - "Не се възползваха от бокса по време на колата за сигурност"

https://photos.app.goo.gl/GxHng33CP4pQ9xw37

Публикувано

В предишния си пост забравих нещо важно - Писатри! Единствения в папая цирк, койт все пак се опита да направи нещо. Твърде късно. А и не разбрах, защо сложиха твърдите гуми, при положение, че оставаха 10тина обиколки. Защо не рискуваха с най-меките? 

И, понеже лекето ми е безкрайно противно, силно се надявам да се съберат последното състезание и да не правят глупости, а най-сетне да работят, като екип. Защото лекето кара и ще ги ошамари и при най-малката грешка. А вече и лимонадите не са така безнадеждно изгубени, т.е. и колата им е що-годе конкуретна. И ще станат тотално за смЕх!

За Цолов - гледах цялото състезание. Много добро каране. С или без грешката на отбора показа, че кара и че има много хляб в него. Дано продължи в същия дух!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.