Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

Здравейте. Понеже другаря @Mishelle не си вдига телефона , реших да попитам всички вас. Заслужава ли си да си купя Ok2 2.0 VRS ? Парите са добри и не мисля че ще ме фалират , за 5 години ще се оправя , надявам се и за по - малко. Като огромен минус , може да се отбележи че е комби , че е еко 3 , 2006 та , но от друга страна е ръчка и това е единствения и плюс. Не ми се  кара умреляк 1.4. Засега сме 50/50 а и човека още незнае иска ли да я продава. Засега имаме 3 мнения

- Ще се занитиш в дърво , като животно!

- Нямаш никакъв яд , купи я , изплаща се 10лв не са нищо!

- Супер, като я вземеш ще се дърпаме ( с автомат)

Тааа , какво е вашето мнение? Аз като цяло си представям , че ако я взема , поне 1 год няма да давам пари за нея , макар че после ще ме фалира... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къв е двигателят - бензин или дизел? Бюджета какъв ти е за колата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2ка 200коня , бюджета е нула поне за първата година, вземам 10 , плащам 10 и се надявам да изкара 5000км

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Демек, бензин, 2006-а година, 10К...

Па, ако си заслужава - скачай! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Па , мерси, ще го преспя, пък ще помисля. Банката пари не връща. Не ми се караше еко 3 , ама поне колата става за гаври. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти паднат пломбите с такава на теб, Сашко!!! Ако ония умреляк 1.9 дизел все още ти е в главата, че е вървял, със сток 2.0 тфси ще откриеш топлата вода! Да, харчи двойно на каквото си свикнал, поддръжката е друга, но ако искаш брада, мисли за гребенче! Кола се купува за Х пари и трябва да имаш 1/3 от Х свободни за първата година, после поне 1/10 от Х приготвени годишно! Който гледа голям бензинов мотор не мисли за разхода, там казваме - кеф цена няма ;)! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, b3lq7a написа:

Ще ти паднат пломбите с такава на теб, Сашко!!! Ако ония умреляк 1.9 дизел все още ти е в главата, че е вървял, със сток 2.0 тфси ще откриеш топлата вода! Да, харчи двойно на каквото си свикнал, поддръжката е друга, но ако искаш брада, мисли за гребенче! Кола се купува за Х пари и трябва да имаш 1/3 от Х свободни за първата година, после поне 1/10 от Х приготвени годишно! Който гледа голям бензинов мотор не мисли за разхода, там казваме - кеф цена няма ;)! 

Едва ли с нещо ще ме впечатли 200 коня кола на предно. Искам да се чуя с Юли, за да го питам защо навремето каза че го е фалирала. Не мисля да я ремонтирам всеки месец . Моята е за преден мост , носачи и полуоски , от тази гледна точка не ми се дават повече пари за нея , но ще видим, след като се чуя с него. За кеф си имам 120 ка, с тази кола търсим нещо като TDI то , макар че е гадно комби, със салон , който не е бежов...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, maxrpm написа:

Едва ли с нещо ще ме впечатли 200 коня кола на предно. ...

Саше, Саше ... 200 коня на предно нямало да го впечатлят, а в кола с 90 на предно за малко да изцапаш седалката :D 

Сега сериозно - Саше, Мицьо е към 170 и, с мнооого редки изключения, съм имал нужда от повече. Та с 200 ... притеснявам се за теб, не за парите ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова си заблуден, хабер си нямаш за вървежни коли към момента ;)! Ако вземеш РС 2.0ТФСИ 2-ра генерация и е в прилично здраве, ти няма да можеш да я караш дори! Че е на предно е ясно, че от 3-та нагоре върви както трябва, не да си къса каретата пак трябва да ти е ясно... Такава кола се взима за кеф, не се гледа колко харчи и колко, какво и кога се разваля, особено като се кара както трябва или се взима на години и километри! Ясно е, че е карана силно, трудно да вземеш на ниска цена нещо силно и в перфектно здраве, с оглед по-високата цена за части и по-честото обслужване, няма кой да е луд да набие едни пари и да не си ги търси, или просто да я я продаде на по-ниска цена, за да си спести предстоящите разходи. Така като те знам, ти си за някое 1.6 кон умрелче, на фабия, с един чип за 300лв да постигнеш едни 130-40кс и 250-70нм с разход 6-7/100 и да говориш какъв самолет караш! РС октавия е сериозна кола, иска си своето, буквално х2, х3 от 1.9 и 1.4 фабия като пари. Ти си знаеш, какво и колко можеш да си позволиш! Иначе, че е комби, това е само плюс! Лично аз не бих взел кола, която да изплащам или да й мисля разходите, плащам кеш (карам каквото ми е по джоба, не каквото ми се иска или бих могъл и тн, ако се товаря във времето с лизинги и прочие простотии)! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, maxrpm написа:

Едва ли с нещо ще ме впечатли 200 коня кола на предно. Искам да се чуя с Юли, за да го питам защо навремето каза че го е фалирала. Не мисля да я ремонтирам всеки месец . Моята е за преден мост , носачи и полуоски , от тази гледна точка не ми се дават повече пари за нея , но ще видим, след като се чуя с него. За кеф си имам 120 ка, с тази кола търсим нещо като TDI то , макар че е гадно комби, със салон , който не е бежов...

Подценяваш ме пич , 200 коня са нищо, притесненията са ми
- комби
- еко 3
- кола на 20 год , която неможе да се ремонтира

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, PRR написа:

Саше, Саше ... 200 коня на предно нямало да го впечатлят, а в кола с 90 на предно за малко да изцапаш седалката :D 

Сега сериозно - Саше, Мицьо е към 170 и, с мнооого редки изключения, съм имал нужда от повече. Та с 200 ... притеснявам се за теб, не за парите ;) 

Пепи, пише си и той без да мисли и знае... Остави конете, тая кола е с друга скоростна кутия, преден шпер (ако не греша или с ФЛ идваше тоя еЛСД, но се активира и на преял) има окачване и спирачки, ако можеш да караш е доста приятна ;) ! Ако я вземе, пак казвам, ще открие топлата вода :ДДД и не го мисли него, няма да смее да я кара силно, на 3-тия старт до 150кмч ще се наплаши и ще я зазими! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, maxrpm написа:

Комбито не е плюс .

Имах БКД о2 лифтбек, дойде ми на късмет нова и на цена, иначе комби си бях поръчал... Много по-готино е комбито и на визия, и на функционалност! И сега карам 3ка комби и не бих взел седан октавия или суперб. При тия модели не е като на фабия, като е комби да е шейна ;) и да се клати неадекватно във високи скорости! Фабиите (твоя опит е в тях) са еднакви като хечбек и комби в механика, а октавия и суперб само с по-висок багажник (комбито на фабия е неприятно за силно каране)! Но щом не ти харесва комби, не я мисли, отделно от сега не уважаваш изпълнението и мотора... не е твоята кола РС и то бензин. Скачай на някой "спортен" дизел 100-тина коня :DDD! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, b3lq7a написа:

Имах БКД о2 лифтбек, дойде ми на късмет нова и на цена, иначе комби си бях поръчал... Много по-готино е комбито и на визия, и на функционалност! И сега карам 3ка комби и не бих взел седан октавия или суперб. При тия модели не е като на фабия, като е комби да е шейна ;) и да се клати неадекватно във високи скорости! Фабиите (твоя опит е в тях) са еднакви като хечбек и комби в механика, а октавия и суперб само с по-висок багажник (комбито на фабия е неприятно за силно каране)! Но щом не ти харесва комби, не я мисли, отделно от сега не уважаваш изпълнението и мотора... не е твоята кола РС и то бензин. Скачай на някой "спортен" дизел 100-тина коня :DDD! 

Ивчо , я ела сега и паркираи кола комби в Стрелбище пред нас... Освен че са огромни катафалки за човек с 2 деца и куче , са и неудобни за паркиране на тясни места в кварталите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, maxrpm написа:

Ивчо , я ела сега и паркираи кола комби в Стрелбище пред нас... Освен че са огромни катафалки за човек с 2 деца и куче , са и неудобни за паркиране на тясни места в кварталите...

Пич, седан и лифтбек са една и съща дължина и ширина... А комбито се паркира по-лесно, защото имаш по-добра видимост назад...

Както и да е, ако я вземеш и няма летни гуми, ще ти подаря 4ри континентал премиумконтакт 6, 225/50/17 с 5-6мм грайфер и все още меки, дот 2020 мисля бяха. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И не се казва ВРС, а РС, това В отпред е заради патента на Форд от ескорт косоорд РС и не случайно е с малко В пред РС на шкода, казва се версия РС или само РС, но на табели и тн пишат вРС ;)///

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взимай я, белким придобиеш малко по-реалистична представа, че ми писна да слушам какъв самолет е 1,9TDI със своите 100 коня от друга планета. 🤣

• Благодаря 2
  • Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, b3lq7a написа:

Пич, седан и лифтбек са една и съща дължина и ширина... А комбито се паркира по-лесно, защото имаш по-добра видимост назад...

Както и да е, ако я вземеш и няма летни гуми, ще ти подаря 4ри континентал премиумконтакт 6, 225/50/17 с 5-6мм грайфер и все още меки, дот 2020 мисля бяха. 

Омешах се малко, октавия няма седан, само лифтбек и комби са, имах в предвид, че и двете са еднакви на размер!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, axel написа:

Взимай я, белким придобиеш малко по-реалистична представа, че ми писна да слушам какъв самолет е 1,9TDI със своите 100 коня от друга планета. 🤣

Aбе , на косъм съм да я взема, но нямаш ли 1.9TDI, нямаш нищо, едва ли новата каручка ще ме впечатли , но поне ще има подгреви на седалките..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, maxrpm написа:

Aбе , на косъм съм да я взема, но нямаш ли 1.9TDI, нямаш нищо, едва ли новата каручка ще ме впечатли, пак ще превъртя километража , но поне ще има подгреви на седалките..

!.9тди на о1 имах преди повече от 20г... После за резервна на а3 взех пак. Като се качиш на нормална (бензин с турбо) ще знаеш какви глупости си мислил и писал! Иначе и 2.0 БКД о2 имах 10тина години ;) и тя не върви пред 1.8/2.0 три/тфси, хаха! Качи се малко на турбо бензин над 200кс и после ще говорим! Айде почвай да събираш кеш-а! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искаш да караш 200 коня кола, а можеш ли да я поддържаш? Щото лесно ще намериш 10 000, а после?  Като сложиш един съединител за 2 бона, като сметнеш, че не е на 15-ки и гумите й са два пъти по-скъпи, като й видиш ГО и данъка колко са, и разхода, и т.н. и това само консумативи. А и тея 200 коня няма да те научат да караш - вози си Фабията и не се занимавай с глупости. Не си порастнал за такова возило. 

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти е зор за дизел - ела, ще ти дам моя. Еко 4 е. Ама е коНби 😆

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И 400 коня кола да си вземе - все тая. В завоя ще натиска съединителя и ... файда от конете - ЗЕРО :D 

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.