Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

преди 11 минути, ma_in написа:

Всичко се троши. На 20 годишна кола може да кихне абсолютно всичко, а в сервиза не гледат годините, а взимат на час и цените на частите са като за врс. Напомни на следващата сбирка да извадя пачката с фактурите от жабката. Събирам 6-7 години вече.

Миналата събота дадох 30 лева за ми превъртят гумите, без да свалят джанти и без баланс. Дадох 40 за да я вдигнат на реглаж, без да регулират нищо. Всичко това в Павлово.

В Петък след обяд имам ходене до пицария Ладога в Борово зад пазара на Ладога 5. Мисля че ще стигна към обяд 15, 15:30 , ако искаш ела да пием по една бира. Такситата в Петък вземат евтино. :) Взех си много готино оранжево крикче от Амазон , има го и в Аутодок.
https://www.amazon.de/gp/product/B091D275D6?psc=1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С удоволствие, но живея в Дианабад, а и съм на работа до 6. Ако имаш ходене насам, може да измислим нещо, иначе съм и с 2 малки деца и не мога много много да се разхождам. Макс събота на нощно каране.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ma_in написа:

С удоволствие, но живея в Дианабад, а и съм на работа до 6. Ако имаш ходене насам, може да измислим нещо, иначе съм и с 2 малки деца и не мога много много да се разхождам. Макс събота на нощно каране.

Събота на нощно, може с VRS ките, както казваше един инструктор, уйкенд е и камерите почиват . :)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 15.03.2025 г. at 21:19, maxrpm написа:

Здравейте. Понеже другаря @Mishelle не си вдига телефона , реших да попитам всички вас. Заслужава ли си да си купя Ok2 2.0 VRS ? Парите са добри и не мисля че ще ме фалират , за 5 години ще се оправя , надявам се и за по - малко. Като огромен минус , може да се отбележи че е комби , че е еко 3 , 2006 та , но от друга страна е ръчка и това е единствения и плюс. Не ми се  кара умреляк 1.4. Засега сме 50/50 а и човека още незнае иска ли да я продава. Засега имаме 3 мнения

- Ще се занитиш в дърво , като животно!

- Нямаш никакъв яд , купи я , изплаща се 10лв не са нищо!

- Супер, като я вземеш ще се дърпаме ( с автомат)

Тааа , какво е вашето мнение? Аз като цяло си представям , че ако я взема , поне 1 год няма да давам пари за нея , макар че после ще ме фалира... :)

Търси дизел! По-сполучлив, според мен, от бенЦин.🙂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Stormbringer написа:

Търси дизел! По-сполучлив, според мен, от бенЦин.🙂

Кмета от "Спаси София", не хареса вашия коментар. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малкия трябва да те мрази, за да ти даде тая кола!!! Отделно, 1.5тси е точно толкова бърз колкото тоя вече пълнолетен РС! Ти си за 1.6кр или 1.2 тси, всичко нагоре ти е в повече и ще ревеш колко много харчи и рб! 2.0 тфси или тси под 9 градско забрави, нормално 12-13… извънградско под 7-8 трудно или ще правиш задръстване! Реално над 10/100 ще ти е средния разход без маслото за доливане 😂! Ще научиш графика на градския транспорт веднага! Помня те как се кефеше на Фелиция 1.3 и си вярваше, че върви, сега още говориш, че 1.9 е бърз 😂🙃😂. Караш си 1.9 и идва Ицо с 1.6 кр и …. После ревеш, че това ти онова ти и тн… взимай нещо евро 4-5 с турбо! Търси ситиго Шкода, имат 1.2 бензин на тях, това е за теб! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, b3lq7a написа:

.... Търси ситиго Шкода, имат 1.2 бензин на тях, това е за теб! 

Не го карай да търси , щот нема .. Ситиго има само с 1.0 ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малкия трябва да те мрази, за да ти даде тая кола!!! Отделно, 1.5тси е точно толкова бърз колкото тоя вече пълнолетен РС! Ти си за 1.6кр или 1.2 тси, всичко нагоре ти е в повече и ще ревеш колко много харчи и рб! 2.0 тфси или тси под 9 градско забрави, нормално 12-13… извънградско под 7-8 трудно или ще правиш задръстване! Реално над 10/100 ще ти е средния разход без маслото за доливане 😂! Ще научиш графика на градския транспорт веднага! Помня те как се кефеше на Фелиция 1.3 и си вярваше, че върви, сега още говориш, че 1.9 е бърз 😂🙃😂. Караш си 1.9 и идва Ицо с 1.6 кр и …. После ревеш, че това ти онова ти и тн… взимай нещо евро 4-5 с турбо! Търси ситиго Шкода, имат 1.2 бензин на тях, това е за теб! 

Аз му харесах една бяла Фабия, пълна противоположност на неговата - 1,4 тси 180 коня, ама нека продаде бавната, пък тогава да мисли докъде биха му стигнали възможностите и финансови и физически и този път да не бърза да се хвърля на първия коптор от Враца или Горубляне...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, The Best Forman написа:

Не го карай да търси , щот нема .. Ситиго има само с 1.0 ;)

Печелиш, има ги 1.4 😂 атмосферки! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, ghost_rider написа:

Аз му харесах една бяла Фабия, пълна противоположност на неговата - 1,4 тси 180 коня, ама нека продаде бавната, пък тогава да мисли докъде биха му стигнали възможностите и финансови и физически и този път да не бърза да се хвърля на първия коптор от Враца или Горубляне...

Къде за него такива коли… това не е баница, режи и яж! Нито може адекватно да я поддържа, нито да я кара! Ще пие 3 бири и ще се пуска по нанадолното на България срещу дома му… Вземи си ти мощна кола, оставете го Сашко, само му му е да се забърка в нови филми. Почти съм сигурен, че тая РСка малкия няма да му я продаде на него, освен ако не го мрази много много!!! Макс 100кс за него, всичко нагоре е опасно за него! Даже тая сегашната му фабия му е бърза, ама той не знае да я кара, все още! 

направо нека си вземе 1.8 на о1 и да я пипне до 300-400кс! Баш а него е…

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен тази https://www.mobile.bg/obiava-11736960236053666-seat-ibiza-cupra-1-8t#&gid=1&pid=5 купра, като изключим цената която е малко надута е топ 1.8Т ,които се поддържа евтино купето не е тежко колкото Октавия 2 с лек ремап ще мине 200кс, мисля ,че би трябвало да влезе в еко 3 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двувратка е и има гадна газ, не става. :) Иначе хубави снимки , като се изключи якето на една от тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Печелиш, има ги 1.4 😂 атмосферки! 

Има .. най-мощното в мобиле е 83 к.с. електрическо .. знаеш кога Сашко ще пипне електрика ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, maxrpm написа:

Двувратка е, не става. :)

И ти си една будала .. за к'во са ти пет врати , кат повечето време се возиш сам  .. да имаш повече машинки за ремонт .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, The Best Forman написа:

И ти си една будала .. за к'во са ти пет врати , кат повечето време се возиш сам  .. да имаш повече машинки за ремонт .

4 doors for more whor*s! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, The Best Forman написа:

Има .. най-мощното в мобиле е 83 к.с. електеическо .. знаеш кога Сашко ще пипне електеика ..

Хубаво, помня, че имаше 4 цилиндрови, колко кубика не знам! Утре да ти се падне краен зъб с 6 корена 😂😂😂😂✋ за умъртвяване 😁😁😁😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, ghost_rider написа:

И аз я видях , била на няква мацка, пък тя останала 6 месеца без номера и сега баща и я наказва , като я продава... Супер тъпо. (и това го пише в обявата). Тея, там, са се изпокарали за една Фабия 1.4VRS , един от най - стъклените мотори на Шкода. Според мен, тя просто ще си събере сама пари и няма да иска повече да кара Шкода, никога. :)
https://www.mobile.bg/obiava-11730203955166370-skoda-fabia-vrs

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички, дето се упражняват в темата не разбрахте ли, че тя е само за чесане на пръстите? Тате ще ми купи колело, ама друг път.

• Объркан съм 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Izolini написа:

Всички, дето се упражняват в темата не разбрахте ли, че тя е само за чесане на пръстите? Тате ще ми купи колело, ама друг път.

Е защо така :) виж как е тръгнал по пътя на средния ми брат ,има 3 коли ( Ланча Делта,Капа купе и Хонда Прелюд) плаща данъци на 3 коли и кара само Делтата 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 10 часа, maxrpm написа:

И аз я видях , била на няква мацка, пък тя останала 6 месеца без номера и сега баща и я наказва , като я продава... Супер тъпо. (и това го пише в обявата). Тея, там, са се изпокарали за една Фабия 1.4VRS , един от най - стъклените мотори на Шкода. Според мен, тя просто ще си събере сама пари и няма да иска повече да кара Шкода, никога. :)
https://www.mobile.bg/obiava-11730203955166370-skoda-fabia-vrs

Саше, мисля че дори далтонистите различават бяло и черно. Тази кола НЕ е бяла!

Този мотор не мисля, че е по-лош от 2.0 tfsi, само че колата е по-компактна, а и ти познаваш габаритите и няма да имаш проблем с паркирането. А за разход дори няма да споменавам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли R в заглавието, значи е скъпо - дали е Type R, Gt-R или VRS, R = разходи. А Сашо не е цъфнал и вързал - ще робува на банката за едната кофа тенекия. Няма да има възможност да се грижи за нея и съответно колата ще стигне състояние "абе нали върви" (или по-зле). По-горе бях написал - не е пораснал за такава кола. Добра си му е сегашната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всички четящи приятели, за да не ви звънкам един по един. Виждам се с Валката , долу в бакалията:

- Валка , кажи какво да правя , чудя се дали да си взема Октавия 2ка , във форума засега тежки подигравки и нищо особено.

- Ми ти си си за тежки подигравки , кой още кара тея Шкоди, луд ли си .

- Валка, тя е двойка 200коня !

- Тая става! Вземай я , без да мислиш!

- Ама тя дърта , може да няма части за нея , след години?

- Кво ти пука, вземаи я , няма да се жениш за нея !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го знам кой е "Валката", но по изказването му, звучи като семкаджия и типичен квартален пияница, дето не излиза от кварталния магазин/кръчма и постоянно е на вересия.

Щом е 200 коня става, ако ще и Москвич да е, нали...

Ако това изказване ти дава наклон, аз не виждам никакъв смисъл от тази темата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Валката е един съученик от нашия клас, от квартала, дето не си знае кинтите. Смисъл от темата , няма, аз не съм я чел половината. Заяжданици и подигравки. Няма нищо полезно в нея като съвет. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, maxrpm написа:

Валката е един съученик от нашия клас, от квартала, дето не си знае кинтите. Смисъл от темата , няма, аз не съм я чел половината. Заяжданици и подигравки. Няма нищо полезно в нея като съвет. ;)

Подкрепям продажбата на бавната! Не подкрепям покупката на такава кола, която визираш в темата, със всеизвестните си проблеми. Хубаво ще те лепне няколко пъти на седалката, ама усмивката ти бързо ще се изтрие, когато започнеш да висиш по сервизи или не можеш да събереш пари да я оправиш и се превърне в недвижимо имущество. Не мисля, че е кола за която няма части, НО е кола, която няма начин да не създава проблеми и да има нужда от ремонти. Единственото, което може да те спаси е това, че караш малко и може да се отложат нещата, но не безкрайно, защото после това отлагане може да ти струва в пъти повече, освен ако до този момент не успееш да се оттървеш от нея.

Не съм аз човека, който ще ти прави сметка на парите, но аз определено не бих бил щастлив, да си взема кола, която е с пословични потенциални проблеми и парите и времето ми заминават за ремонти, вместо да карам и да се кефя, макар и да нямам 200 коня под капака!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.