Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

преди 47 минути, ghost_rider написа:

Подкрепям продажбата на бавната! Не подкрепям покупката на такава кола, която визираш в темата, със всеизвестните си проблеми. Хубаво ще те лепне няколко пъти на седалката, ама усмивката ти бързо ще се изтрие, когато започнеш да висиш по сервизи или не можеш да събереш пари да я оправиш и се превърне в недвижимо имущество. Не мисля, че е кола за която няма части, НО е кола, която няма начин да не създава проблеми и да има нужда от ремонти. Единственото, което може да те спаси е това, че караш малко и може да се отложат нещата, но не безкрайно, защото после това отлагане може да ти струва в пъти повече, освен ако до този момент не успееш да се оттървеш от нея.

Не съм аз човека, който ще ти прави сметка на парите, но аз определено не бих бил щастлив, да си взема кола, която е с пословични потенциални проблеми и парите и времето ми заминават за ремонти, вместо да карам и да се кефя, макар и да нямам 200 коня под капака!

Eто едно конструктивно мнение. Мога да кажа че това , не ме притеснява, аз съм набил над 10к в фабията. Не знам , колко са зли ремонтите на мотора , когато започне да пуши, но се надявам да изкара първата година едни 5000км . Надявам се , поне като е дърта като светената вода, частите да са нещо нормално като цени... Задното стъкло е 500лв, гумите са по 150лв, не е някаква болка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За добро , или лошо , вече имам едни пари. От тук натам ще се похваля с новите талони, евентуално след края на Април ... ;) Гадни шкодаджий , от вас човек не може, една Хонда , да си вземе! :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, maxrpm написа:

За добро , или лошо , вече имам едни пари. От тук натам ще се похваля с новите талони, евентуално след края на Април ... ;) Гадни шкодаджий , от вас човек не може, една Хонда , да си вземе! :(

А продаде ли Фобията?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Miri написа:

А продаде ли Фобията?

Не , пуснал съм я за без пари в мобиле, имам чужди пари за тая и мога да чакам да се продава колкото и е кеф. :) Една седмица никой не звъни , опръсках корите на вратите с кафе , без да искам , казвам ти - тая кола не ще да си ходи. Карам си я засега , че нямам друга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, maxrpm написа:

Не , пуснал съм я за без пари в мобиле, имам чужди пари за тая и мога да чакам да се продава колкото и е кеф. :) Една седмица никой не звъни , опръсках корите на вратите с кафе , без да искам , казвам ти - тая кола не ще да си ходи. Карам си я засега , че нямам друга.

Демек като брат ми 😁 3 коли,3 данъка кара 1 което не е добре 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е , аз имам само две коли , то в това е ключа - една която ти е на сърце и още една , дето си я сменяш. И аз не вярвах , че ще си взема такава готина каручка, ама обещавам да я карам лекичко, не като BMW...  ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Miri написа:

Е ще станат 3 : 120ката,Фобията и РС 

Фабията е обслужена кола , перфектна за спокоен шофьор за парите си е нормална кола , която няма да прави проблеми. В Понеделник, отивам да си взема бележката от общината , след това я оставям в Лесново и да се продава колкото ще дълго... :) Що се отнася до Фабии , сърцето ми , бие на АТD, 1.9TDI с бежов салон и фул екстри. :) 120 ката , сега си седи в гаража и и хромираме клаксона, за да знае че не сме я забравили , защото поне 2 год няма да мога да я изкарам.... Тя е на 44год, ще ме разбере, надявам се .. Иначе е много яка! 

Ако след време има поколение , което сметне Фабия 2 за ретро кола , и я иска, ще кажа - пичове , недейте , просто не. Not now , not whatsoever, please. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше , подготвят ремонт на ЗДвП и свалят драстично скоростта , отделно имат софтуер за средна скорост от ТОЛ камерите .. на тая РС -ка ще и блокира турбото или на теб ще ти свършат точките ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как каза човека - тая VRS ка , при теб, ще си почине...  Иначе не съм от вчера , живял съм и през 2005та и през 2015та и осъзнавам, че сега камери има навсякъде, поне като отида на Шкода среща в Пловдив, няма да се излагам пред тировете , да ги изпреварвам с 110 , а те да се чудят какво подяволите правя?!? И въпреки това , роската с 120ката , ще му се кефя , в пъти повече, ама и аз си имам... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И с РС -ка ще ги изпреварваш със 110 , щот се говори това да е максимална скорост на магистралата ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, The Best Forman написа:

Саше , подготвят ремонт на ЗДвП и свалят драстично скоростта , отделно имат софтуер за средна скорост от ТОЛ камерите .. на тая РС -ка ще и блокира турбото или на теб ще ти свършат точките ;)

Нагласиха ли ги вече да снимат за средна скорост?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Miri написа:

В Италия съм чувал , че е бизнес , преди втората камера , правят кафене , спираш там , ядеш една пица и тогава тръгваш. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Miri написа:

Да, но още не могат да глобяват по тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Izolini написа:

Да, но още не могат да глобяват по тях.

Значи да съм спокоен за сега 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купувай я и ѝ раздавай колкото ти е кеф! Скоро няма да има глоби за стена скорост. Няма и в Италия. Нито в Сърбия. Легенди се носят за това как на тола те глобяват, как имало кафенета преди всяко плащане... Нема такива работи. Глоби за скорост - само от камерите дето шумкарите ги залагат има.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, zloQQ написа:

Купувай я и ѝ раздавай колкото ти е кеф! Скоро няма да има глоби за стена скорост. Няма и в Италия. Нито в Сърбия. Легенди се носят за това как на тола те глобяват, как имало кафенета преди всяко плащане... Нема такива работи. Глоби за скорост - само от камерите дето шумкарите ги залагат има.

Дори и да няма , ти е достатъчно да ушият с тринога със 160 при ограничение 110 (доста солени ще станат глобите с новата редакция) и тогава па ше се кротнат джигитите .. еле ако ги натиснат и да си ги плащат , ще дират на кой да продадат бъбрек 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те и сега глобите не са малко. Не питай от де знам. За т'ва, караш разумно с превишаване за около 100 лева. Не е нужно да се движи човек чак с 200 по междуселски пътища...

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, zloQQ написа:

Те и сега глобите не са малко. Не питай от де знам. За т'ва, караш разумно с превишаване за около 100 лева. Не е нужно да се движи човек чак с 200 по междуселски пътища...

Аз те знам тебе , ти си системен нарушител и блейка (не ме питай от де знам) 🤣

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не знам откъде измислихте 110 км/ч. Това ще е максималната на скоростен път. На магистрала 130 км/ч, ако ги приемат поправките в закона. По основната тема, дано авторът да случи на кола и да е доволен. Дано да използва и главата си като я кара. 

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, niki написа:

Само не знам откъде измислихте 110 км/ч. Това ще е максималната на скоростен път. На магистрала 130 км/ч, ако ги приемат поправките в закона. По основната тема, дано авторът да случи на кола и да е доволен. Дано да използва и главата си като я кара. 

Просто ЕвЖени и сега по магистралата кара, все едно максималната скорост е 110, сигурно превръща мечтите в реалност.

А последното ти изречение ме накара да си изплюя узото през носа от смях!

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Izolini написа:

Просто ЕвЖени и сега по магистралата кара, все едно максималната скорост е 110, сигурно превръща мечтите в реалност.

А последното ти изречение ме накара да си изплюя узото през носа от смях!

Затова , си пиивай само биричка... :) Споко, ще ти я дам , да я покараш , да видиш и ти що е кола с ръчни скорости. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, maxrpm написа:

Затова , си пиивай само биричка... :) Споко, ще ти я дам , да я покараш , да видиш и ти що е кола с ръчни скорости. ;)

Саше, що ме дразниш?

Имам 6 (да, точно така, ШЕСТ) служебни МПС с ръчни скорости. Преди Вишната съм имал 3 (ТРИ) лични коли с ръчни скорости, като само на Фабията имам два пъти повече километри от знаеш кого. А преди това съм карал такси, което естествено втората половина на 90те беше с ръчни скорости.

Така че си сложи спирачката на устата (или в случая на пръстите върху клавиатурата), щото онзи скрийншот още го имам!

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Izolini написа:

Саше, що ме дразниш?

Имам 6 (да, точно така, ШЕСТ) служебни МПС с ръчни скорости. Преди Вишната съм имал 3 (ТРИ) лични коли с ръчни скорости, като само на Фабията имам два пъти повече километри от знаеш кого. А преди това съм карал такси, което естествено втората половина на 90те беше с ръчни скорости.

Така че си сложи спирачката на устата (или в случая на пръстите върху клавиатурата), щото онзи скрийншот още го имам!

Прати ми го на вайбъра , че да видя какво си скриншотнал.

Дай една снимка с това такси , да го видим? Елантра ли си карал или лада или тико?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.