Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

преди 34 минути, zloQQ написа:

Ако е за 100, карай я със 100. Разликата с 95 е минимална като цена. И я покарай хубаво, да речем до Пампорово през Девин или из Родопите около Велинград. Хубав асфалт, бързи и бавни завои... Само трябва да е в обороти.

А кой ще му сменя памперса 🤣

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, The Best Forman написа:

А кой ще му сменя памперса 🤣

Е, са... Като държи геврека, не ми требе памперс! Нали кара, не се вози. Демек, знае, какво прави 😉

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, zloQQ написа:

Е, са... Като държи геврека, не ми требе памперс! Нали кара, не се вози. Демек, знае, какво прави 😉

Там е работата .. още не се е научил ;)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, The Best Forman написа:

Там е работата .. още не се е научил ;)

Е, т'ва вече не го знам. 200 коня са си 200 коня (ако са толкова де, а не са повече станали). Записва едно обучение за управление на МПС и отива ако иска да разбере разни допълнителни неща за карането, а не просто да се вози. Май последно в базата на СБА до Панчарево имаше такива специални курсове за по ден-два. И то - с твоя си автомобил, което е супер!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато обуча второто дистанционно , падна акумулатора :) На косъм съм да ходя , да взема нов! :( Не успях да access на имобилайзера , обаче...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.