Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

преди 8 минути, The Best Forman написа:

Днес около 12 ч. на бул.България ,  бързата Октавия с бавния шофьор беше настигната , освирена и задмината от бавна Фабия (ама синя) .. шофьора се оказа и глух 🤣

Е това вече е без коментар 🤣😂🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, The Best Forman написа:

Днес около 12 ч. на бул.България ,  бързата Октавия с бавния шофьор беше настигната , освирена и задмината от бавна Фабия (ама синя) .. шофьора се оказа и глух 🤣

Аз като ви казвам, че е бавен и предпазлив, да не кажа страхлив, не ви се вярва. Да не си търся цитата къде е. С писането си или не знам откъде е създал друго мнение. Карах два км. зад него в Пв. и ми стана ясен. Не казвам, че е лошо. Много е дисциплиниран и внимателен.:)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси , жорка. :)
Видях те, Гена, ама накрая чак, ти беше в средната лента. Тая кола се кара леко на темпомат , иначе може да ти вземе книжката...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С моя късмет , докато ми останат пари за това , то ще свърши на тая цена https://www.emag.bg/1din-komplekt-radio-vw-ramka-skoda-shtepsel-za-zahranvane-na-radioto-611320-15-01/pd/DS6310MBM/?ref=graph_profiled_similar_fallback_1_2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, maxrpm написа:

С моя късмет , докато ми останат пари за това , то ще свърши на тая цена https://www.emag.bg/1din-komplekt-radio-vw-ramka-skoda-shtepsel-za-zahranvane-na-radioto-611320-15-01/pd/DS6310MBM/?ref=graph_profiled_similar_fallback_1_2

Демек само рамка за 52 кинта 🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 7.05.2025 г. at 21:08, maxrpm написа:

Мерси , жорка. :)
Видях те, Гена, ама накрая чак, ти беше в средната лента. Тая кола се кара леко на темпомат , иначе може да ти вземе книжката...

То и с Шкодичко може да ти вземат книжката 😁 не е нужно да имаш RSка ,но досега имам само 1 снимка с 17 километра отгоре

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Mirrko написа:

Демек само рамка за 52 кинта 🤔

С кабели и преходници и чекмедженце. Шкодата няма плюс през контакт в буксата , радиото се управлява през CAN , а китайските навигации харчат ток , ако са без кабел през контакт . За мен си е най - чистото решение single/double din и готово. Отщракваш си панела и не харчи нищо. Голямата медия , дето е с SD карта , струва 300лв , в нито една обява не пише че кода е наличен, защото те дори не знаят че иска код , ако се премести на друга кола - е струва ли си ? Мислех , да и сложа блутут модул за 15лв на мястото на cd то, но ще стане много грозно и ще отнеса брутален хейт. :)

преди 13 минути, Mirrko написа:

То и с Шкодичко може да ти вземат книжката 😁 не е нужно да имаш RSка ,но досега имам само 1 снимка с 17 километра отгоре

При тази , може да стане дори и без да искаш, ето така 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.