Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

Бате , като разбрах това за какво е , направо подивявам , това е вакуум за сервото на спирачките WTF После питай защо си обичаме 120ките?!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не питам защо си обичаш 120ките, ясно е. Даже на моменти и те са ти прекалено бързи.

Въпроса е защо се направи на барон фон Мюнхаузен и се изтегли сам себе си за косата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Izolini написа:

Изобщо не питам защо си обичаш 120ките, ясно е. Даже на моменти и те са ти прекалено бързи.

Въпроса е защо се направи на барон фон Мюнхаузен и се изтегли сам себе си за косата?

Не те разбирам? Аз не казвам че колата е лоша, просто казвам че един скъп , over engineered боклук , върши работа , същата като една дупка във всмукателния колектор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Турбото , засега прави усмивка. Целия този алуминиев детайл , с уплътненията му за 100лв дето са само те, прави вакуум за сервото на спирачките, дето на 120 ката е един щуцер във всмукателния колектор. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахам, и двете коли са еднакви като коне и тегло, значи може да са еднакви структура на спирачките, а? Или може и без серво даже?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципа на действие е еднакъв . При всички мой досегашни коли , вакуума се взема от изпускателния колектор. Тази помпа , малко ми навява вайбове на бмв/рено . Да го направим много скъпо с много скъп консуматив, но да върши същата работа... :) Като лагер - помпата на рено на съединителя и като стартера в камбаната на кутията на други коли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрах защо има външна помпа и пак ми се вижда тъпо. Турбо колите нямат вакуум в колектора , 'щото са турбинирани ... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, maxrpm написа:

Разбрах защо има външна помпа и пак ми се вижда тъпо. Турбо колите нямат вакуум в колектора , 'щото са турбинирани ... ;)

Предлагам бартер ако РСката е с ДСГ 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, maxrpm написа:

Турбо колите нямат вакуум в колектора

Само при определени условия, ако става дума за бензин, а за твоето любимо 1.9 тди, липсва тотално. Не се филмирай толкова, това са консумативи, а дори и да покапва масло от помпата, няма да останеш без спирачки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ръчка е , ама ква ти е идеята ?

Едит: Ааа не . Аз не обичам автомати , а кмета на София не обича дизели. Иначе 1.9 TDI for life!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, SKODA 105 RS написа:

Само при определени условия, ако става дума за бензин, а за твоето любимо 1.9 тди, липсва тотално. Не се филмирай толкова, това са консумативи, а дори и да покапва масло от помпата, няма да останеш без спирачки.

драмата е , че капе върху едни кабели , ще ги разяде , после знаеш - грешки , проблеми с датчици и све ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, maxrpm написа:

Ръчка е , ама ква ти е идеята ?

Едит: Ааа не . Аз не обичам автомати , а кмета на София не обича дизели. Иначе 1.9 TDI for life!

Той кмета не обича и колело със седалка, ама това е друг въпрос.

Стига си възхвалявал тия дизелови печки. Уж се пишеш за уселгнал човек, а още не цениш комфорта на бензиновия двигател - понякога не се разбира дали работи, докато при TDI- то могат да ти изпадат пломбите, дори докато чакаш на празен ход на светофара...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, ghost_rider написа:

Той кмета не обича и колело със седалка, ама това е друг въпрос.

Стига си възхвалявал тия дизелови печки. Уж се пишеш за уселгнал човек, а още не цениш комфорта на бензиновия двигател - понякога не се разбира дали работи, докато при TDI- то могат да ти изпадат пломбите, дори докато чакаш на празен ход на светофара...

Приятелю , да не казвам , че освен мегана , бях на Косъм да взема твоето TDI, aко питаш защо , ела да те нашамаря със собствената ти кола . Единствено кмета ме спря , а че обича колела без седалка е ясно , глей го че има бяло около устата тоя , дето ни уби колите... Още като чух че е от спаси софия и ми беше ясно че ще ни *** майката.

VRS - харчи 20 , обича високи обороти, в ниските не е нещо уау, но е малко по - бърз от 1.9TDI .

TDI - харчи 9 лятото , 11 зимата , обича ниски обороти , набира веднага и там е или пръв или кръв!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 15 часа, maxrpm написа:

Принципа на действие е еднакъв . При всички мой досегашни коли , вакуума се взема от изпускателния колектор.

Я пак?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше , фактологическата грешка е този изпускателен колектор , дето си изпляскал ;)

Нали се разбрахме вече за смученето и духането , ясно ти стана 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.