Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

Саше, ти мА зокопа! На супърба имам "кодинг" през медията и волана винаги е стоял на "Sport", т.е. "твърд", по твоите расъждения. И той е толкова "твърд", че само го придържам и го въртя с една ръка. Ти, ако така стикаш волана, че да се притесняваш относно износването на материала, смятай, че имаш далеч по-сериозен проблем! И това не е тролене и/или заяждане!

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PRR написа:

Саше, ти мА зокопа! На супърба имам "кодинг" през медията и волана винаги е стоял на "Sport", т.е. "твърд", по твоите расъждения. И той е толкова "твърд", че само го придържам и го въртя с една ръка. Ти, ако така стикаш волана, че да се притесняваш относно износването на материала, смятай, че имаш далеч по-сериозен проблем! И това не е тролене и/или заяждане!

Най - верояно , този спорт , активира автоматично усилената помощ от помпата при ниска скорост. Тази опция е най - готина, но за ок2 не я намерих. Вади ми coding 00000.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше, опцията прави волана "твърд" през цялото време. Просто ти споделям, че не е необходимо да съобразяваш вида волан с твърдостта му. Все пак това не е мАсквич :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, PRR написа:

...Ти, ако така стикаш волана, че да се притесняваш относно износването на материала, смятай, че имаш далеч по-сериозен проблем! И това не е тролене и/или заяждане!

Е как да не стиска, при настъпен съединител в завой? Тя цялата кола олеква и тръгва на майната си.

Борбата със волана е жестока.

Борбата както казват, е епична.

Разпадна се. Със друг ще го смени и...

толкоз.

Какво тук значи някакво геврече?!

• Одобрявам 4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, PRR написа:

Саше, опцията прави волана "твърд" през цялото време. Просто ти споделям, че не е необходимо да съобразяваш вида волан с твърдостта му. Все пак това не е мАсквич :D

Дип , че не ми се търси телефон , да ти пиша по вайбъра. Ей тая тема мое да заключиш , ама я остави , да си спомням на Ицо вицовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Борбата е безмилостно жестока...

Борбата е безмилостно жестока.

Борбата както казват, е епична.

Аз паднах. Друг ще ме смени и ... толкоз.

Какво тук значи някаква си личност?!

Разстрел, и след разстрела – червеи.

Това е толкоз просто и логично.

Но в бурята ще бъдем пак със тебе,

народе мой, защото те обичахме!

Цитат

Стихотворението е последната творба на Никола Вапцаров. Написано е на стената на килията няколко часа преди да бъде изпълнена смъртната присъда на автора в 9:00 часа на 23 юли 1942 година. Произведението е личното прощаване с живота, но надхвърлящо рамките на интимното и достигащо до общочовешкото и исторически значимото. Едновременно толкова просто и дълбоко философско, стихотворението засяга темите за борбата, подвига и смъртта, обмислени в своята взаимносвързаност. На границата между живота и смъртта, човекът приема с мъдро примирение своята преходност. Той е готов да посрещне смъртта. Творбата е диалог на Аз-а със себе си и другите, размисъл е за приемствеността в борбата, за стойността и преходността на човешкия живот, за смисъла на саможертвата, за бъдещето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.