Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

преди 1 минута, ID A написа:

Никакъв документ не ти трябва. На стъклото има маркировка и номер на разрушителното.

Нека така да е , щом така ти харесва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Супърб 2 е същата история, като при Сашо. До еди коя си година нямат дневни.

От 2010-11та дневните се появяват, като допълнителна секция в тялото на халогена. С обикновена 21W крушка с нажежаема жичка, каквито са на стоп светлините и мигачите. И си е съвсем законно, защото халогена си е налице.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, joro-120L написа:

При Супърб 2 е същата история, като при Сашо. До еди коя си година нямат дневни.

От 2010-11та се появяват дневните, като допълнителна секция в тялото на халогена със съвсем обикновена 21W крушка с нажежаема жичка, каквито са на стоп светлините и мигачите. И си е съвсем законно, защото халогена си е налице.

Така е , прав си , макар че моя е с една крушка , твоя с две , при теб е по - ОК, защото са отделни крушки, но за Иван катаджията , това си е халоген . Закона от 1954 та той така го чете , отделно че тези дневни са за Америка / Канада ... Аз знам че колата заводски ги има ... ;) Аз , оня ден за теста , пуснах мигача на 100% като габарит. Няма проблем , като го пуснеш да мига , си мига... ама...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, maxrpm написа:

Така е , прав си , макар че моя е с една крушка , твоя с две , но за Иван катаджията , това си е халоген .

Саше, досега какво говорих. Халогена си е халоген, дневната е до него. Залепи си някакви диоди, примерно, до халогена за дневни и никой копче няма да ти каже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А не е ли по - лесно , сядайки в колата , да си протегна лявата ръка и да си пусна фаровете , като нормален човек , а като изгори крушката , да си взема една за 20 кинта , ако съм преди заплата ? :) Както правехме през 2006та...

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ви една , да има какво да си гледате в тая тъпа тема, макар че тая е фейслифт. Поне е червена и е TDI че, всичко живо е на колене, знаем - нямаш ли дизел , нямаш нищо ! :)

https://www.youtube.com/watch?v=MOkwUWdvoSI

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.