Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

преди 1 минута, ID A написа:

Никакъв документ не ти трябва. На стъклото има маркировка и номер на разрушителното.

Нека така да е , щом така ти харесва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Супърб 2 е същата история, като при Сашо. До еди коя си година нямат дневни.

От 2010-11та дневните се появяват, като допълнителна секция в тялото на халогена. С обикновена 21W крушка с нажежаема жичка, каквито са на стоп светлините и мигачите. И си е съвсем законно, защото халогена си е налице.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, joro-120L написа:

При Супърб 2 е същата история, като при Сашо. До еди коя си година нямат дневни.

От 2010-11та се появяват дневните, като допълнителна секция в тялото на халогена със съвсем обикновена 21W крушка с нажежаема жичка, каквито са на стоп светлините и мигачите. И си е съвсем законно, защото халогена си е налице.

Така е , прав си , макар че моя е с една крушка , твоя с две , при теб е по - ОК, защото са отделни крушки, но за Иван катаджията , това си е халоген . Закона от 1954 та той така го чете , отделно че тези дневни са за Америка / Канада ... Аз знам че колата заводски ги има ... ;) Аз , оня ден за теста , пуснах мигача на 100% като габарит. Няма проблем , като го пуснеш да мига , си мига... ама...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, maxrpm написа:

Така е , прав си , макар че моя е с една крушка , твоя с две , но за Иван катаджията , това си е халоген .

Саше, досега какво говорих. Халогена си е халоген, дневната е до него. Залепи си някакви диоди, примерно, до халогена за дневни и никой копче няма да ти каже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А не е ли по - лесно , сядайки в колата , да си протегна лявата ръка и да си пусна фаровете , като нормален човек , а като изгори крушката , да си взема една за 20 кинта , ако съм преди заплата ? :) Както правехме през 2006та...

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ви една , да има какво да си гледате в тая тъпа тема, макар че тая е фейслифт. Поне е червена и е TDI че, всичко живо е на колене, знаем - нямаш ли дизел , нямаш нищо ! :)

https://www.youtube.com/watch?v=MOkwUWdvoSI

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На моята О2 преФЛ без ксенон с кодиране имах за малко през дългите на % дневни, после през халогените. няколко години я карах и не съм имал проблеми. На сегашната о3ка с кеф спрях пръскалките на фаровете, цапа предния капак и калници винаги, също свършва доста бързо течността за чистачки. Никога не ми се е налагало да чистя фарове зимата, заради сняг! Последните години карам над 30 до 50к км годишно, повечето извънградско и на фарове… Относно волана, по-назад в темата - на о2 ФЛ, с3 ФЛ и йети съм го виждал. Имах го на Йети и на 4-5г падна лака и се скапа. Тая лепенка на вис-2 е най-голямата тъпотия, която можеш да изтипосаш, Сашо! Само заради нея на всяко спиране (ако не заради нея да те спират) ще ти обръщат повече внимание полицаите! Може да сложиш на СИК, корона и аполо, така ще си най-актуален ;)! 
Честита кола, карай си я с кеф и безаварийни! 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, стига му уйдисвахте на акъла! Не разбирате ли, че по отношение на тази кола Сашко се изживява като героя на Хърбърт Уелс д-р Моро?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, niki написа:

Сега започвам да разбирам смисъла на тази тролска тема. 

Я го кажи , че и аз вече се пообърках малко? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, niki написа:

Шапка ти свалям , че въобще намираш някакъв смисъл.... 😉

@maxrpm Сашо , Честита да ти е и безаварийно и приятно шофиране.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Izolini написа:

Хора, стига му уйдисвахте на акъла! Не разбирате ли, че по отношение на тази кола Сашко се изживява като героя на Хърбърт Уелс д-р Моро?

Глей , глей чат gpt , какво прави! Президент.

Опиши с 1 изречение Хърбърт Уелс д-р Моро

„Островът на д-р Моро“ от Хърбърт Уелс е научнофантастичен роман, в който д-р Моро извършва ужасяващи експерименти, създавайки наполовина хора, наполовина животни, и подлага тяхната същност на безмилостни изкривявания в търсене на човешкото съвършенство.

Ицо е написал това . "Хора, стига му уйдисвахте на акъла! Не разбирате ли, че по отношение на тази кола Сашко се изживява като героя на Хърбърт Уелс д-р Моро? " Отговори му, без да го обиждаш

"Може би си прав, Ицо, но нека не забравяме, че д-р Моро създаваше чудовища, докато Сашко явно се опитва да направи нещо по-полезно с колата. Все пак сравнението е интересно!"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Izolini написа:

Хора, стига му уйдисвахте на акъла!

Този призив ми е познат и от други теми на Сашко, или след негови мнения. Изказан и от други хора. Ама си караме по един и същ начин. Между плявата се намират и полезни неща. Аз напр. разбрах, че дългите могат да светят самостоятелно, и кой е д-р Моро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, b3lq7a написа:

На моята О2 преФЛ без ксенон с кодиране имах за малко през дългите на % дневни, после през халогените. няколко години я карах и не съм имал проблеми. На сегашната о3ка с кеф спрях пръскалките на фаровете, цапа предния капак и калници винаги, също свършва доста бързо течността за чистачки. Никога не ми се е налагало да чистя фарове зимата, заради сняг! Последните години карам над 30 до 50к км годишно, повечето извънградско и на фарове… Относно волана, по-назад в темата - на о2 ФЛ, с3 ФЛ и йети съм го виждал. Имах го на Йети и на 4-5г падна лака и се скапа. Тая лепенка на вис-2 е най-голямата тъпотия, която можеш да изтипосаш, Сашо! Само заради нея на всяко спиране (ако не заради нея да те спират) ще ти обръщат повече внимание полицаите! Може да сложиш на СИК, корона и аполо, така ще си най-актуален ;)! 
Честита кола, карай си я с кеф и безаварийни! 

120 ката беше застрахована в Sic 1997ма , ама не намерих такива лепенки. Всички са едни и същи мутри. На майка ми в аптеката навремето, счупиха едно стъкло и и казаха че хубава аптека има, ама ако не се застрахова , ще се върнат другата седмица ... :) Част от духа на 90те... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, maxrpm написа:

На майка ми в аптеката навремето, счупиха едно стъкло и и казаха че хубава аптека има, ама ако не се застрахова , ще се върнат другата седмица ... :)

Ах, сладки спомени от 96та! Sic Дианабад :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Izolini написа:

Ах, сладки спомени от 96та! Sic Дианабад :)

Е, при нас , беше на ул Веслец до видеотеката... :D :D 90-те вратата беше метална с стъклени квадрати. Нещо в стила на балкона отгоре.

image.thumb.png.676e06f3ef8948f6c6f02295ca1d5b6d.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След въпросната случка ,след като се застрахова, за всеки случай, всичко се облепи с черно фолио , за да не се гледа вътре. Като го гледам още седи ... :D А тоя кол там пред вратата , тате си го сложи , за да може да си го вади и да паркира 120 ката. Явно от общината са решили че е заводски и са го сменили с техен :) Глей ква готина 124ка има до магазина за хр. стоки . :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, niki написа:

Аз не съм толкова Хинтелигентен, май. Ма Секи сам си ПреценЯ.🤪

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т.нар. 124-ка всъщност е W140, ама това са незначителни подоробности........ Щях още нещо да напиша по темата (доколкото това е такава), ама не си струва да си хабя клавиатурата. 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Logrus написа:

Т.нар. 124-ка всъщност е W140, ама това са незначителни подоробности........ Щях още нещо да напиша по темата (доколкото това е такава), ама не си струва да си хабя клавиатурата. 

Oсветли ни с какво е специална W140, с какви мотори се предлага?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.