Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

Преди 3 часа, PRR написа:

И 400 коня кола да си вземе - все тая. В завоя ще натиска съединителя и ... файда от конете - ЗЕРО :D 

А може един път да пробва да влезе с газ, ама както той си знае - на кyчка - и ще се очисти в първото дърво (както му казах още снощи).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност Мария ми се скара и каза, че на Сашко не съм му ни баща, ни майка, не мога да му кажа да не си купува кола, която не може да кара (ама не ми се скара, че съм го посъветвал да си вземе колело, що ли 🤣), а не мога и да кажа на продавача да не му я продава.

Саше, ясно е, че ще направиш каквото си решил (или ще решиш, ако още го обмисляш). Не ги слушай тия от горе, дето те плашат с парите за подръжка. Ти си свикнал да плащаш на ДСК, просто сега ще е в пъти в повече. Снощи нали ми лаеше, че не помня какви гуми съм си купил на пролет - ми как да помня, като през годините съм износил повече гуми, от колкото ти си виждал? А на тази ще се кихнеш към 800 левчета за нови зимни гуми с труда, ако си вземеш поне Нокиан. Няма да имаш кинти за бира и хапване, ама и без това  се оплакваше, че много си надебелял. Голям шибaн праз - мерак с пари се гаси.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Izolini написа:

...ще се кихнеш към 800 левчета за нови зимни гуми с труда...

Са ти го плашиш,лош си ей, лош - на Сашето камшици му се раздават, попарки сака да дроби, а ти така да му оратиш 😆

Ей на, тънка лайсна, кеф ти уетни https://diana-ltd.com/tire?47746 , кеф ти зимни https://diana-ltd.com/tire?35872 😬 Тамън с неговите километри ще му изкарат 8-10 годин, икономия брааат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Logrus написа:

Са ти го плашиш,лош си ей, лош - на Сашето камшици му се раздават, попарки сака да дроби, а ти така да му оратиш 😆

Ей на, тънка лайсна, кеф ти уетни https://diana-ltd.com/tire?47746 , кеф ти зимни https://diana-ltd.com/tire?35872 😬 Тамън с неговите километри ще му изкарат 8-10 годин, икономия брааат.

На мокро клас C  това гуми или сърф са 🤔🙄🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Miri написа:

На мокро клас C  това гуми или сърф са 🤔🙄🤔

Не мога да ти кажа, даже не ми е минавало през ума да пробвам с такива. Ама па са ефтинджос, ко толкоз че се пързалят 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ицо, оферирай го за твоя “спортен” дизел, поне няма да се нарани с 1.6 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Logrus написа:

Не мога да ти кажа, даже не ми е минавало през ума да пробвам с такива. Ама па са ефтинджос, ко толкоз че се пързалят 😂

Ще влиза по-лесно с вратите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 15.03.2025 г. at 21:19, maxrpm написа:

Здравейте. Понеже другаря @Mishelle не си вдига телефона , реших да попитам всички вас. Заслужава ли си да си купя Ok2 2.0 VRS ? Парите са добри и не мисля че ще ме фалират , за 5 години ще се оправя , надявам се и за по - малко. Като огромен минус , може да се отбележи че е комби , че е еко 3 , 2006 та , но от друга страна е ръчка и това е единствения и плюс. Не ми се  кара умреляк 1.4. Засега сме 50/50 а и човека още незнае иска ли да я продава. Засега имаме 3 мнения

- Ще се занитиш в дърво , като животно!

- Нямаш никакъв яд , купи я , изплаща се 10лв не са нищо!

- Супер, като я вземеш ще се дърпаме ( с автомат)

Тааа , какво е вашето мнение? Аз като цяло си представям , че ако я взема , поне 1 год няма да давам пари за нея , макар че после ще ме фалира... :)

Кефи ме как от всичко, за което говорихме запомни само как ще се дърпаме. 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, DrG написа:

Кефи ме как от всичко, за което говорихме запомни само как ще се дърпаме. 🤣

Aз, обикновено , винаги чувам най - важното от разговора, синтезирам го в две изречения и другото го забравям, това е черта на гадната ми зодия. Още не съм чел темата, че тея два дена съм много изморен , но Добрев ,каза че няма нищо интересно и в общи линии ме ебават. Та засега съм 50/50 и чакам края на Април. Юли каза че откъм части няма да ме фалира , така че се поуспойх малко , ще я видим, аз за тая кола знам само че няма ръжди... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търси си 1.6 (кон умрел)! Не се надскачай! Коцето ще си я продаде, не го мисли ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, b3lq7a написа:

Търси си 1.6 (кон умрел)! Не се надскачай! Коцето ще си я продаде, не го мисли ;)

Aз , не помня, някога да съм те обидил по подобен начин. Нека ако няма какво да се каже, да не се търка клавиатурата , моля. И това ,че на теб ти казах че колата е на Коцето , по телефона , не исках да се споделя в форума, но "благодаря"...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.6 дизел ще е най-пъргавата кола, която си имал досега… никой не те обижда, изказах мнение, на база опит с всички съвремени шкоди и лична преценка, кое е най-подходящо за теб! Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради хора , като теб , ако я взема , ще и махна цялото фолио, ще и махна всички емблеми и ще сменя номера в КАТ. Като се заядеш и ме минеш с 200, а аз си карам с 50, да се чудиш каква кола е тая . :) Супер грубо отношение! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, maxrpm написа:

Заради хора , като теб , ако я взема , ще и махна цялото фолио, ще и махна всички емблеми и ще сменя номера в КАТ. Като се заядеш и ме минеш с 200, а аз си карам с 50, да се чудиш каква кола е тая . :) Супер грубо отношение! 

С такава винаги ще си отзад… аз ги карам на 2-но предаване и малко по-мощни ;)! Чудесна кола е РС бензин, но за жалост само за лятото и след 3-та предавка, а в завои има също много какво да се желае.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 16.03.2025 г. at 20:29, b3lq7a написа:

Ицо, оферирай го за твоя “спортен” дизел, поне няма да се нарани с 1.6 😂

Знаейки състоянието на турбото на любимата му черна Фабия, като му дойдат едни 40 коня отгоре със сигурност може да пребие я себе си, я някой друг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, maxrpm написа:

Никога в живота си не съм имал или карал 1.6 дизел ?!?

А аз съм - хич не е толкова трагично. И не е срамно :)

Преди 11 часа, maxrpm написа:

Саше, #ignore и пей сърце :) 

Преди 10 часа, b3lq7a написа:

С такава винаги ще си отзад… аз ги карам на 2-но предаване и малко по-мощни ;)! Чудесна кола е РС бензин, но за жалост само за лятото и след 3-та предавка, а в завои има също много какво да се желае.

Иво, нека си мерим колите на пистата, не тук. В крайна сметка всеки има различни нужди, виждания и възможности. Да не говорим, че не веднъж съм виждал как по-мощната кола/мотор яде (показно) бой от по-маломощните конкуренти. Тук сме се събрали все аматьори, които сме далеч от стигането на възможностите на колите, дори тия със 60 коня под капак ;) 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази кола ще похапва поне по 1000-1500 на година, ако се кара по 10к и се обслужва правилно и навреме. Като не говорим за сериозни ремонти и ламарини. Тук не влиза данък и застраховки. Моята не е врс, но яде над 2к всяка година в ремонти и обслужване. Тая година ще ги мине още пролетта. До зимата и до 4 може да стигне. Направи си хубава сметка, защото това не е бюджетна кола. Буквално всичко е все едно караш Ауди. Ако смяташ да разсрочваш 10к на 5 години, не виждам къде ще излезе сметката. Или ще я съсипеш след 2 години или ще виси пред блока закотвена, ти ще си с градския, а ще плащаш вноски. Ако беше казал, че ще я изплащаш за 6 месеца, може би би могло...

Иначе колата, спор няма, е хубава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай малко повече инфо , какво си сменял , че да стигнеш 1.5к за 10 000км ? Иначе аз вече в моята глава съм си я купил, днес и взех втори ключ. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше, обслужването на Мицьо за 2024, не в ЕТ, ми е над 1100лв. За 2023та в ЕТ е 2100лв (1200 от тях AdBlue-то) и те така. Като сложиш едни летни гуми (1000 лв+), едни зимни (и те 1000лв), смяна на ангренажи и сие ... Отвсякъде минаваш 1500лв/година. Сложи и застраховка, винетки и т.н. и си доста над 2000лв/година, без гориво и т.н. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, PRR написа:

Саше, обслужването на Мицьо за 2024, не в ЕТ, ми е над 1100лв. За 2023та в ЕТ е 2100лв (1200 от тях AdBlue-то) и те така. Като сложиш едни летни гуми (1000 лв+), едни зимни (и те 1000лв), смяна на ангренажи и сие ... Отвсякъде минаваш 1500лв/година. Сложи и застраховка, винетки и т.н. и си доста над 2000лв/година, без гориво и т.н. 

Това са консумативи, такси и данъци... Ангренажа на сегашната ми с 2те масла и водна помпа е 1380лв . Какво се троши на тея коли ? Примерно както на ок2 1.9tdi се троши разпределителен вал? Има ли специфични изисквания за маслото , да отговаря на специфичен стандарт на VW , както е при 1.9 АTD/TDI, там , кво беше , само VW 505.05 иначе му е.... майката с друго масло и т.н. ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко се троши. На 20 годишна кола може да кихне абсолютно всичко, а в сервиза не гледат годините, а взимат на час и цените на частите са като за врс. Напомни на следващата сбирка да извадя пачката с фактурите от жабката. Събирам 6-7 години вече.

Миналата събота дадох 30 лева за ми превъртят гумите, без да свалят джанти и без баланс. Дадох 40 за да я вдигнат на реглаж, без да регулират нищо. Всичко това в Павлово.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.