Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дали да си взема VRS ka?

Recommended Posts

Значи тъкмо ще ти излезе сметката. Лошото е, че забавното каране е по завои, за направо не ти трябва Vrs. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сашо не обича завои, така че хич не му трябва, ама аз няма да го разубеждавам. Като цяло темата е леко излишна, особено след като и той не я чете, та ми заприлича на една друга за чесане... сещате се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, niki написа:

Значи тъкмо ще ти излезе сметката. Лошото е, че забавното каране е по завои, за направо не ти трябва Vrs. 

Трябва му, бе! Да оставя шевове на НИМ.

А по завоите той кара бавно и разумно, със здраво натиснат съединител.

Не за друго, да може да сложи на предавка на излизане, щото на влизане не може да се прецени, нали...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Izolini написа:

Трябва му, бе! Да оставя шевове на НИМ.

А по завоите той кара бавно и разумно, със здраво натиснат съединител.

Не за друго, да може да сложи на предавка на излизане, щото на влизане не може да се прецени, нали...

Не ме карай да се смея , докато пия кафе 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай стига спамихте, ами идвайте понИделник да го обсъдим на бира ... чешка бира :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, PRR написа:

Ай стига спамихте, ами идвайте понИделник да го обсъдим на бира ... чешка бира :D 

Аз съм се записал, бе! Скивай!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, niki написа:

Луд ли си , по завои карам само за роднини, за Шкода среща и за жена. Това е ужасно гадно , натоварващо и в повечето случай опасно.

Преди 1 час, PRR написа:

Уредих се с отпуска.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, maxrpm написа:

Абе , пичове , ако си сложа подгрев , само на моя задник в Октавията, това прави ли ме егоист ? :)

Е ти ако се возиш сам за какъв егоизъм говориш? Не знам, други да кажат какво мислят. Със сигурност обаче подгрева прави "варени яйца", така че аз тази екстра не я ползвам. Най-много да я пробвам дали работи като пробвам някоя кола и толкова. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, maxrpm написа:

Абе , пичове , ако си сложа подгрев , само на моя задник в Октавията, това прави ли ме егоист ? :)

Не. Аз я имам тая екстра и съм я ползвал 5 пъти. За разлика от жената, която не я е ползвала 5 пъти :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за какво е темата. Явно си сглабяш кола. Интересно ми е колко пари е като екстра подгрева?

Аз го ползвам, жената и тя. Също така мога да си представя, че ако го нямаше, все тая щеше да е.

Истината е, че бих се радвал детето да го имаше. И то си го има, ама под детското столче е някак неефективно :D

Има голямо значение салона какъв ще е. Ако е полу-кожа, спокойно може да се мине без нея. Ако е цяла кожа - някой път зимата се усеща и през дрехите студенината, която е поела. От друга страна обаче, то е моментно чувство, което подгрева не може да оправи така или иначе. Абе so so е раЛтата.

Същите неща важат и за перфорираната кожа с обдухване. Може да се мине без нея. Ако е толкова мръсна жега, че да ти трябва, няма да те спаси така или иначе :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.