Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Проблем с отварянето на резервоара

Георги Захариев

Recommended Posts

Здравейте, колеги,

Капачката на резервоара започна, да се отваря трудно: вместо нормалното натискане, сега става само с удар и не се знае, докога ще става изобщо...

Интересува ме, от къде мога да намеря и как трябва да подходя, за да сменя въпросния механизъм.

Благодаря за съдействието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Георги,

Развиваш винта до ключалката и освобождаваш маншона. Под него имаш достъп до ключалката. Сменяш я с нова от Еуратек или от кола на части. Препоръчвам нова, защото явно са проблемни. Може да пробваш със смазване, да се раздвижи механизма. 

При мен случая беше, че не искаше да се отключи. Отваряне-затваряне работеше ... и си работи.;)

Имах неотложно пътуване до София и преди тръгване трябваше да заредя, защото нямаше да ми стигне нафтата. Спирам на бензиностанцията и капачката заключена. Няколко опита с дистанционното, не ще. После малко кютек - два юмрука, синхронизирани с дистанционното и се отключи. Като се прибрах взех Командирско решение и отрязах захранването на ключалката. Номера ше ми прави.:) Не я смених с нова, за да избегна бъдещи проблеми. Няма аварийно отваряне и трябва да се кърти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.