Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

преди 7 минути, The Best Forman написа:

Слагай кората , че така е много грозен тоя мотор :)

Кората е открадната при обслужване във VW. Не мисля да му купувам. Тия машини по принцип имат тенденция да работят бая горещи, не искам да го душа :)

Но трябва да му взема долна, че в момента е с полу :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, The Best Forman написа:

Слагай кората , че така е много грозен тоя мотор :)

Миналата година мой приятел си купи чисто нов Карок. 1.5 бензин. Идва да ми се похвали, отваря предния капак, гледам и питам:

- Къде ти е кората?!

- Не знам. Така го взех.

- Ходи в Еуратек да си я търсиш!

Отиде и там му казали, че вече така идват от завода. Без кора. Нещо от сорта на противопожарна безопасност му обяснили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, sauber написа:

Кората е открадната при обслужване във VW. Не мисля да му купувам. Тия машини по принцип имат тенденция да работят бая горещи, не искам да го душа :)

Бензиновите са с половин кора така да се каже, не покрива целия отсег отдолу. Но ако под "полу" имаш предвид, че е счупена вече е друго.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, ghost_rider написа:

Бензиновите са с половин кора така да се каже, не покрива целия отсег отдолу. Но ако под "полу" имаш предвид, че е счупена вече е друго.

Здрава си е. Просто не покрива всичко. Което според мен не е ок. Не знам защо така са я измислили. Факт е, че ще се охлажда по-добре, ама тая мизерия, която блъска... Също няма и кора отзад да пази Халдекса. Което също не намирам за адекватно. Лошото е, че за отзад няма фабрични решения :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, sauber написа:

Тамън мислех да напиша ,че някой я е гепил 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 18.04.2025 г. at 19:19, joro-120L написа:

Миналата година мой приятел си купи чисто нов Карок. 1.5 бензин. Идва да ми се похвали, отваря предния капак, гледам и питам:

- Къде ти е кората?!

- Не знам. Така го взех.

- Ходи в Еуратек да си я търсиш!

Отиде и там му казали, че вече така идват от завода. Без кора. Нещо от сорта на противопожарна безопасност му обяснили.

Идват вече без кори, икономия....иначе разправят някакви небивалици.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.