Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Премахване софтуерно на пръскалки на фаровете и авто чистачки ?

Sashko

Recommended Posts

Здравейте колеги , колата е Шкода О2 2013 комби 1.2 TSI . Искам да разбера дали някой е пробвал или е правил въпросното премахване или изключване . Понеже на пуснати Auto фарове се включват пръскалките на фаровете и става ужас и за 3 секунди пътя не се вижда което предпоставка за ПТП , никой не желае това да става  . И там на трето или пето дърпане на лоста се пуска прискалките на предния капак.Другата ми мисъл е за авто чистачките , супер много ме дразнят тази функция ту почва ту спира не знае какво да прави . Ако някой , пак казвам е пробвал и знае стават нещата как ще съм радостен да помогнете 

Поздарви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги на къси(ауто или не, ако работят фаровете) при първо натискане на лоста за пръскалките на чистачките се пускат и пръскалките на фаровете! После мисля беше на 9ти или 10то натискане (при мен беше така). @JORDITO ми ги направи да не се пискат никога, съгласен съм, че е непотребно и пречещо понякога! Идеята е на ксенон фарове да размразяват, понеже няма температура от крушката. За автоматичните чистачки, просто ги дръж на изключено (лоста на 0ла), на първа позиция са на авто и после с малкото паразитно скрол-че отгоре регулираш интензитета! И на мен често като се набият насекоми пред сензора (на рамото на огледалото залепено за стъклото) се бъзика и на сухо ги пуска. Виж по-дразни на сухо задната чистачка като включа задна да се пуска, както и да работи с нейн си алгоритъм - когсто си иска автоматично! Също и подгрева на предния прозорец и на страничните огледала. Сама си ги пуска и нямам опция за спиране?!? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря , че се отзова толкова бързо , ще пробвам така и ше видя какво ще стане!

;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.