Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Примигване на фаровете след запалване

Vandy

Recommended Posts

Здравейте, имам следният проблем. Колата е Рапид, бензин, 2015г.
Изведнъж батерията на ключа умря и я смених. След запалване започва на равни интервали от няколко секунди да прищраква реле в таблото и да примигват фаровете. Прави го на място и на ход.  Преди смяната на батерията не е правила този номер. Някакви предположения какво може да бъде? 

Качвам и видео с проблема. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не знам от 2000 (от Фабия/Октавия1) да има реле за фаровете .. пробвайте да размърдате ключа леко вляво/дясно да видите дали ще спре примигването и ако се оправя - нов ключ за фарове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да се закачи на компютър да се прочете.

Това прилича на претоварване, ако беше дизел щях да кажа "подгревна свещ", но при бензина не се сещам за голям консуматор, който да претовари така системата. Освен подгрев на стъкло или седалки?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.