Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ръждиви прагове.

RahzeL

Recommended Posts

Колеги, здравейте! Днес сменях масло и като вдигаха колата с крика се чу едно изпукване и 1/3 от единия праг се въобрази на прах :) Майтапа на страна, от както съм купил колата вече 5та година се виждаше че е тръгнал единия, и предната зима като го ритнах да падне насъбралия се лед, просто с него падна и част от прага. Мисля че е време да обърна внимание и да дам колата за кърпене. Въпроса е къде в София това може да се случи и да не дерат кожи. Питах на едно място и ми казаха близо до цената на която купих цялата кола, само за двата прага. Сигурен съм че има колеги които са го яли с този проблем, тъй като проучването ми сочи, че това си е често срещано за модела. Мерси на отзовалите се!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата @Miri, мисля че беше намерил човек за такава операция на приемлива за него цена, но нека той да се включи за повече подробности.

Моето мнение по този въпрос е, че като си купи човек кола на по-ниска цена, то трябва да е готов в последствие да извади парите, които е спестил в сравнение с по-скъп такъв автомобил, особено ако смята да продължи да го кара.

Аз съм алергичен към ръжда и се старая да поддържам колите си в добро състояние без да позволявам да се стига до ръжди и гнило, защото това няма спиране. Разбира се като купувам кола втора ръка, това е един определящ критерий.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, RahzeL написа:

Колеги, здравейте! Днес сменях масло и като вдигаха колата с крика се чу едно изпукване и 1/3 от единия праг се въобрази на прах :) Майтапа на страна, от както съм купил колата вече 5та година се виждаше че е тръгнал единия, и предната зима като го ритнах да падне насъбралия се лед, просто с него падна и част от прага. Мисля че е време да обърна внимание и да дам колата за кърпене. Въпроса е къде в София това може да се случи и да не дерат кожи. Питах на едно място и ми казаха близо до цената на която купих цялата кола, само за двата прага. Сигурен съм че има колеги които са го яли с този проблем, тъй като проучването ми сочи, че това си е често срещано за модела. Мерси на отзовалите се!

Утре ще мога да кажа как са се получили нещата :) иначе масово ми казваха по 500 лева на праг,само външен без боя 😁 сега 950 лева 2та прага и 2та предни калника с боядисване но утре ще видя как са станали ( частите си ги купих аз) 

IMG_20250328_080213.jpg

IMG_20250328_080139.jpg

IMG_20250328_080154.jpg

IMG_20250328_080131.jpg

Редактирано от Miri
Да добавя снимка
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.