Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Загряване и перка. Въпрос

stankovraca

Recommended Posts

От зимата съм собственик на моя Супърб 2.0тди, 150кс.2018, dsg7, от няколко дни(откакто е по-топло и намалих градусите на климатроника) ми прави впечетление че при градско каране и нормално загрял мотор, след гасене продължава въртенето на водна помпа или перка или и двете. Днес бях пуснал и климатик и определено се чуваше и перка след гасенето. До сега не съм имал такъв автомобил и ако някой е по - запознат да каже нормално ли е това въртене на перка след гасене? Все пак е едва Април, какво ще се следва през юли и август?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно си хванал колата да регенерира. Загледай оборотите на място. Ако са около 1000, значи тече регенерация. Ако я загасиш - перката продължава да върти, за да охлажда.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.