Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Болтове за джанти

Miri

Recommended Posts

Здравейте колеги, дали някой има представа от какво може да ми се развият болтовете на джантите? Оказа се ,че съм загубил 1 а бяха здраво натегнати 🙄 малко допълнително инфо гумаджиите срещу Главболгарстрой в Княжево нямат болтове,пратиха ме в магазина за части надолу по Любляна в който искаха мостра :) та закарах Шкодичко с 8 болта на задните гуми до там 😈🔞😈

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви са болтовете? Какви са джантите? Ако си с афтърмаркет джанти, които не са със сферично легло, няма да се затягат добре болтовете, също така и обратния вариант - сферични легла за главата на болта, а болтовете с конична глава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, ghost_rider написа:

Какви са болтовете? Какви са джантите? Ако си с афтърмаркет джанти, които не са със сферично легло, няма да се затягат добре болтовете, също така и обратния вариант - сферични легла за главата на болта, а болтовете с конична глава.

Добър въпрос,до сега не съм обръщал внимание,но тия джанти вече карат втори сезон и досега не е имало проблем

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тръгнали са да крадат джантите и гумите, но ги е уплашило нещо.

Отидете в Еуратек и си вземете един комплект секретни болтове.

https://www.skoda-parts.com/spare-part/000071597c-set-of-safety-wheel-bolts-with-adapter-skoda-4088.html

Партиден номер:

000071 597C.

Имат ги налични и в трите магазина в София.

Цена на комплекта - 64.26 лв. с ДДС.

Screenshot_20250429_003308_Firefox.thumb.jpg.f5e4aaadf391c05e4de3d0740f0b462e.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.