Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Поръчка на щори/сенници от Полски сайт

ghost_rider

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Въпреки тонираните задни стъкла, децата си ги напича доста, а тепърва идват горещи дни и повечко пътувания, та мисля да се оборудвам със допълнителни щори/сенници.
След като разгледах вариантите, реших да се спра на ТОЗИ сайт, от който евентуално да си поръчам.
Ако има мераклии за подобни аксесоари, разгледайте и може да направим обща поръчка, за да си разделим доставката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, само фолио или само сенници - пак е тегаво в слънчеви дни. Аз съм с фолио и въпреки това, слагам допълнително сенници отзад да не блести толкова слънцето. Топлината не е проблем. Тези са добри, хубаво си ги избрал. Имам приятели с такива и са доволни. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как се монтират? Мога да се замисля за такова нещо. Ако знам, че монтирам и е стабилно, позволява ми да свалям и качвам без драми и като цяло е "качествено" :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, sauber написа:

Как се монтират? Мога да се замисля за такова нещо. Ако знам, че монтирам и е стабилно, позволява ми да свалям и качвам без драми и като цяло е "качествено" :)

Като си избереш твоя модел под снимките има 2 бутона "more info" и "download". Избираш "download" и след това "Instalation". В pdf-a е описано какво съдържа комплекта. Обикновено са едни метални пластинки, които се подпъхват под гуменото уплътнение на прозореца и към тях захващаш сенника. Не пречат на отварянето на прозореца. Предпазват малките човечета да не се подават навън при отворен прозорец и пазят от влизане на всякакви насекоми. Отвътре навън все пак се вижда. @Izolini има такива, гледах ги лично на неговата кола и ми харесаха. Мой колега с Берлинго също сложи и е много доволен. Казва, че стоят стабилно и не дрънчат.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря!

Ще ги доразгледам после. Цената е много справедлива. Имаше един вносител на подобни преди години. Може би 2018г. да е било. Помня, че някъде на Борис III им беше офиса, може би близо до Пирогов. Само задните странични за Субърба бяха 250-60 лв. Която сума към оня момент бяха все пак някакви пари 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.