Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Фарове

Владимир99

Recommended Posts

Здравейте , колеги искам да попитам къде в София правят качествен реглаж на фарове . 
благодаря предварително ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм правил на Супърба в Ксенон център. Обекта им, който е зад Маргел на Околовръстното. Прави се на лазерен уред. Аз бях доста доволен. Цената беше под 20 лв. Стана за около десетина минути.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз , минах през експрес 2 , но нещо не съм много доволен бях настроил на позиция 2 бутончето за регулиране те ми казаха да го сваля на нула че не могат да ги регулират иначе аз им обясних че искам да имам повече ход и да си ги регулирам от там , но и така не ми дадоха възможност да го направя 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А и ми казаха че десния не може да се дигне повече , но според мен не им се занимаваше тъй като зъбчетата на колелчето дето се регулира са изядени малко и не му се занимаваше да върти повече 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам от един донор (счупен фар) на Октавия всичките дреболии. Ако са еднакви механизмите или поне зъбните колела, може да го оправим твоя фар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има стандарти , които вече се проверяват на прегледите и ако решиш да ги регулираш от ниско ниво , за да може след това да ги вдигаш , ще заслепяваш и цялото въздухоплаване .. за това хората са отказали , а и фаровете "светят" , когато сочат в пътя , а не в очите на насрвщните ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.