Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

задна броня за Фабия търся

Гиго

Recommended Posts

Привет. Удариха ме и счупиха задната броня. Застрахователят на виновния ми дава 280лв!! за смяната. Та в тази връзка търся броня, неудряна. Колата е хечбек 2009

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет.

Съжалявам за случката.

Ето от тук можете да разгледате какво се предлага за Вашата кола:

https://www.avtosklad.bg/edrogabaritni-avtochasti/edrogabaritni-chasti/broni-i-chasti-za-tyah/skoda?car_url=skoda-fabia-2007&cat4=zadni-broni

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е важно да се знае, че когато бронята е нова - небоядисана и особено като е афтърмаркет, има голяма опасност скоро след блядисването да започне да пада боята. Много бояджии подценяват този проблем и не подготвят основата, а пръскат директно, нали е нова и е без дефекти, а после започваш да си скубеш косите. Та аз бих разгледал за запазена оригинална от кола на части, че може и в същия цвят да се намери и ако няма сериозни дефекти да си спестиш и боядисването. Все пак за задна броня, трябва да има повече избор.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.