Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Тонколона на предна врата

jarrett

Recommended Posts

Забелязах че част от картона на тонколоната се е скъсала, нитована е за металната част та как се сменя ако някой я е сменял!!?? 

IMG_20250519_200158.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това са попнитове. Разпробиваш ги с бормашина и подходяща бургия. След това с попнитачка новият говорител.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ли да сваля металната част за която е хваната колоната  или така направо да махам митовете...?? Къде може да се купят такива колони?!? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам. Не съм виждал на живо. Снимката не дава много ясна представа. Особен ми се вижда говорителя. Изпъкнал напред, а закрепването назад. Не е като традиционните фланци. Огледай и прецени. Ако се държи на попнитовете, това е начина. Не е задължително да вземеш същия говорител. Важен е рамера да пасне в отвора, омовете точно и ватовете - около.

Бръжди ли, какво му е. Намажи скъсаното с лепило.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да при по басовите тонове се чува нещо като дрънкане или жужене, има ли начин да се залепи картона на тонколоната и с какво лепило ако става добре не съм го правим това??? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://www.ekodily.cz/e-shop/skoda-fabia-i-12-12v-bme-azq-manual-0-5-4700000000-64-5-reproduktor-dvere-6y0035411c/

6Y0035411C им е парт номера - предполагам че могат да намерят нови и у нас. По-добре ще е от лепена мембрана.

Закрепването не е нужно да е с нитове, става и с винтове и монтажни пластини https://gmoto.bg/montazh-na-obtekatelya-vintova-plastina,185310.html

Пуснах първите сайтове дето намерих, просто за ориентир, не е реклама.

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.